Pred par rokmi som dost schudla a potom samozrejme pribrala..pokozka na stehnach a pod kolenami sa mi natiahla a urobili sa mi strie...Nevie niekto,ci je mozne strie odstranit napr.laserom?pretoze viem,ze nie je mozne sa ich zbavit,no mozno laser by to zlepsil...nema niekto skusenosti?a co Biolampa?nepomaha?
Ach tie strie...
no ja som y uyivania antidepresiv pribrala, potom schudla a mam tiez strie, ten zivot je nevyspztatelny...nikdz neviete co vas stretne a priznam sa ze ja som doteraz nikdy nevedela co to strie je:), vzdy som mala fantasticku postavu a psych.choroba- depka priniesla svoju dan, ale ved zivot je taky...vazme si co nam este zostalo...!o chvilku uz nemusi byt ani to
no ked som dospievala a zacali sa mi robit, jednak sa o tom nehovorilo a ani som netusila co to je. a ze vobec nejaka prevencia voci stiam existuje....ale asi to neovplyvnime.
Tak drahe su urcite,ale co by zeny nedali za krasu ;ˇ-) no aj tak si myslim,ze krem to nevyriesi,skor som premyslala nad tym laserom to by asi nejak zjemnilo ked uz odstranit to nejde :-(
ja som si nato kupila aj krem na to urceny a velmi to nepomaha, vraj to ma vyhladzovat. a inac, aj tie kremy na strie su tiez poriadne drahe.
no mne sa podarilo...
tak si z nepekneho urob pekne
no tak si z nepekneho urob peknee, ja mam kompex zo zadku a stehien a furt mi nieco na mne vadi. ale snazim sa nejako si urobit radost, takze v lete pekna satka okolo bokov takze k plavkam kupujem aj satku a mam dvojnasobnu radost :)
No tak to som rada,ze aj muzi sa o toto zaujimaju!jasne,ze hlavne vsetko spocivav hlave a krasa je len nejaky ten pojem,no aj tak mi tie strie vadia...je to nepekne a naozaj vela zien ich ma..a aj muzom som to videla;-)skoda,ze ich nejde odstranit ako napr.celulitidu!!!!!!!
Ja mám 17-rokov a drel som v posilnovni od 13. A v 14 rokoch sa my spravili strie na chrbte(asi pre rychly narast svalov), a na stehne. A nikomu to neprekaza, len trosku mojej matke ale inac v poho. No pocul som ze su nato nejake kremy to to vedia sfarbit aby to nebolo cervene ale rovnakej farby ako pokozka.
No strie ostanu i tak...
a okrem toho, maju ich aj chlapi a vobec sa tym netrapia! a okrem toho strasne sa mi paci reklama na Dove s baculkami :)
baby aj ja mam a tiez sa stvem. a viete co? ked som v plavkach, tak sa usmievam a viete co? nikto mi nekuka ci mam nejake strie. ak sa niekomu mam pacit, tak sa mu pacim aj s nimi. a ak ma proti nim nieco, tak aj ja proti nemu :D