prosím kto by mi mohol poradiť kde a za akú cenu kúpim prístroj na meranie cukru, aj aké sú.Chcela by som ho kúpiť babke ako darček a neviem o tom nič. Ďakujem
cukrovka
Pekný večer! Može sa piť šampanské keď mám DM1 som na inzuline alebo račej nie? Koľko toho smiem vypiť? Stihne mi niekto odpisať do pólnoci? Štasný nový rok prajem každému a najma veľa zdravia hľavne aj keď to už lepšie nebude aby horšie nebolo!
sladka zoznamka xixi srandujem :-)
Zdravím Vás!
Ak niekto potrebuje nový glukometer, to chápem. Ak má niekto tri, to už menej, ale dá sa... Ak ho chce niekto predať a pritom ho nekupoval - všeobecne si to myslím o všetkých zdravotníckych pomôckach- to je hyenyzmus!
Ak má niekto pomôcku, ktorú nekupoval a nepotrebuje ju, nemohol by ju jednoducho darovať?!
Ak má niekto veľa prúžkov... to znamená, že si ich určite nekupoval, dostal ich zo systému a pravdepodobne si to neváži a nemerá si glykémie príliš často...
Regina - poznáme sa a čudujem sa tvojej aktivite. Prečo si si na Mikuláša objednávala prúžky od nášho Združenia, keď ich máš dosť a teraz chceš s nimi kšeftovať ??? Vidíme ťa raz za rok, práve vtedy keď sa rozdávajú Mikulášske darčeky a prúžky... PF 2009!
ahoj pisem ti ohladom tvojho inzeratu na glukometer ja chcem jeden predat pretoze mam 3 a su mi zbytocne je malo strasne malo pouzivany je to novy typ glukometra a mam k tomu dokonca aj pruzky a dost vela baleni....ak mas este zaujem, tak sa mi ozvi na 0907 036 833 a mozme sa dohodnut.... dakujem Regina Bandžuchová