Prechladnutie v minulosti - dnes velka citlivost na chlad a bolesti

Príspevok v téme: Prechladnutie v minulosti - dnes velka citlivost na chlad a bolesti
luciiika

Od chladu ma kedysi rozboleli vajecniky, vyliecila som sa teplom asi za 2 tyzdne - lekar totiz nevidel na sone nic, ine vysetrenie nevykonal. Nemala som ani teplotu, ani zapach. vytok. Asi o rok neskor sa mi problem zopakoval, hoci som sa priamo nevystavila chladu, no moje brucho zostalo citlive a hoci som vzdy asi 3x teplejsie oblecena ako ostatni, aj nepatrne fucanie chladneho vzduchu mi vie spustit tieto problemy - napr zapnuta klima, hoci mam par salov omotanych kolo pasa. Skratka, vyzera to tak, ze sa mi znova prebral nedostatocne prelieceny zapal. Posledne dni sa mi k tomu pridruzili aj bolesti krizov a caste mocenie - bez palenia ci krvi.

Chcem sa vas opytat, ci sa vam uz nieco podobne prihodilo - tie vajecniky (s cisto mocovymi cestami ma problem kazda piata baba). Ja sa snazim v tychto dnoch pomoct si sama, lebo socialne zalezitosti mi brania ist teraz k lekarovi. Ak ste brali na to antibiotika, ake to boli?

Vopred dakujem za vase konstruktivne odpovede.