SCIO - testy

sweater.

tie skore terminy ako teraz v zime, este ludia nebyvaju rozhodnuty, idu casto len 'vyskusat' napisat si ten test, neprikladaju tomu velku vahu, nepripravuju sa, preto je jednoduchsie ziskat vacsi percentil. ale ja som stejnak tusim spravil najlepsie ten posledny, kde bol najvacsi nastresk. clovek nikdy nevie :)

sweater.

hah, jaka stara tema... :). a nevykajte mi, ja som mlady chalanisko :). vysoky percentil? niesom si isty ci celkom rozumiem otazke, percentil je ako dobre ten konkretny clovek napisal test ale pozor, spomedzi zucastnenych. priklad na teste je 100 otazok, ja zodpovedam spravne 50 z nich a vsetci ostatny 49 a menej=> moj percentil bude 100. rozumieme sa? a z vlastnej skusenosti plati, cim neskorsi termin, tym viac ludi to bude pisat, tzn. viac zucastnenych a su viac pripraveny, teda ja by som siel co najskor. skoda bejb ze si prepasla decembrovy termin. ale to neva, a nepodcen pripravu. good luck

alzbietka

sweater, kolibrik

nenapisali by ste mi na mail?
mala by som viac otazok :) budem rada ak ano, vdaka :)

karolinka245@centrum.sk

kol_ibrik

ja som ich robila, pred dvoma rokmi, OSP a aj tie druhe, nejake spolocenske vedy ci ako :) a na tych vedach som pohorela, mala som online aj prezencny kurz, ale mne to teda nepomohlo.. OSP super, percentil vzdy nad 90 :)

sweater*

robil som ich 3 krat, 2x v ziline 1x zlin, tie v ziline sa mi zdali naozaj super zorganizovane, neviem ci si ich uz nacvicovala, ale urcite sa ich oplati doma prejst si co najviac krat, ulohy byvaju casto na rovnaky sposob riesenia, ale boli to fakt dost tazke testy teda aspon pre mna :) skoda ze si ich nesla pisat skor, hned prvy termin, tam byva najvmenej ludi a teda aj ked sa ti velmi nepodaria mala by si velmi vysoky percentil :), na ake skoly sa hlasis ak smiem vediet?