Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

naznačiť, či čakať

Príspevok v téme: naznačiť, či čakať
únava

Ahojte,
stretla som sa s chalanom cez net pred troma týždňami, myslím, že sme si celkom sadli, dohodli sme sa na kamarátskom stretnutí a nič viac som od toho ani neočakávala. Mám však pocit, že už sa viac nechce stretnúť, čo mi nevadí, ale nevie mi to povedať narovinu. Vždy mi napíše, že sa nabudúce stretneme a tak, ale nikdy nezabudne dodať, že zavolá aj nejakých kamarátov, alebo mám ja :). Je to veľmi slušne vychovaný chalan, preto s tým má asi problém, povedať mi to narovinu. Mám mu jemne, či priamo naznačiť, že som naozaj nič neočakávala a že sa nič nestane ak si viackrát nevyjdeme, alebo čakať čo spraví? nerada mám pocit, že niekoho do niečoho nútim, aj keď to sa asi ani nedá, ale poznám ľudí ako on, tiež som bola voľakedy taká a nevedela sa len tak niekoho \"zbaviť\"...

ivana45

únava, ja by som to asi nechala byt. Asi sa mu az tak nepacis.
Ak sa ti On velmi, velmi paci, tak sa s nim stretni tak, ako chce. Vo vacsom kruhu. On moze byt vemi neisty a chciet pocut nazor kamaratov. Nazabudni ale na opatrnost: kamratka so sebou, striktne verejne miesto vyhovujuce vam dievcatam.

Mna by fakt, ze sam za seba nevie, ci sa chce stretavat, okamzite odradil.

Myslim, ze on ta odmieta, ale tak akosi neuplne.

winki

Fero, ale chalanom naznačovať? to nemá význam, keď sa on nevie konkrétne vyjadriť tak na neho treba isť priamo a na rovinu