Pomoc vo vzťahu.

Príspevok v téme: Pomoc vo vzťahu.
DEŽAVU

Som s priaťeľom už 4 roky.S jeho strany o našom vyťahu nevie nikto.Je rozvedeny ma 2 deti.-jeho byvalá ho opustila-Stále mi tvrdi že to robí kôli detom.Ked deti vydia ako ich mama stále mení partnerov nechce aby deti vedeli že otec má niekoho.Dobre akceptujem.Musím priznať že sa snaží pre deti robit čo sa dá,nie len finančne ale aj sa im skutočne venuje,čo považujem za správne .Ale v čom vydím problem je že neustále špehuje a zisťuje veci o svojej ex a ked zistí niečo nove tak na nu nadáva a mám pocit že mu vadí všetko. Prečo to robí,čo s tým sleduje,čo si mám o tom myslieť, ako mám na to reagovať.Dakujem za rady.

Maťo338

DEŽAVU,

Ja som si situáciu vysvetliľ asi takto .. tvoj priateľ síce vraví že ten vzťah tají kvôli deťom, ale mám pocit že to robí aj preto lebo sa aj hanbí že tiež ako jeho ex si našiel niekoho iného, teda možno sa bojí že ak by sa to niekto dozvedel tak si pomyslí niečo ako "na svoju bývalu žaluje že mení chlapov a pritom sám si už našiel inú".

Fero M.

Tak robil som to aj ja ale preto ze som mal pocit ze mi ublizila a asi som na silu hladal nejake chyby, lebo som nu miloval a ona ma nechala..
Je to tazko vysvetlit ale isto ho to prejde casom. Robi to preto lebo si to poriadne nevysporiadali a ma pocit krivdy a zjavne pravom.. Daj mu cas. Ak by to prerastalo do niecoho vaznejsieho tak sa snim o tom porozpravaj

vitali

Dežavu, či ti poradím, to netuším. Akurát ti napíšem názor. Veľmi pekné je to, že sa o deti stará, však predsa, nie každý to v sebe má. Ale fakt ma zarazilo, že štyri roky ťa zatajuje??? To je dosť dlhá doba, ja by som to nezniesla. Koľko majú jeho deti rokov? Kvôli ich matke, čo mala niekoľkých mužov, tak tvoj priateľ teraz bude utajovať vzťah s normálnou ženou? To dokedy? Je to divné a nerozumné! A nešpehuje ju skôr preto, že mu na nej stále záleží, a pred tebou sa tvári, že ju kritizuje, aby si nič netušila? Mala by si to nejak vyzistiť. Zároveň to môžu byť rôzne príčiny. Aký mali vzťah a aký majú teraz?