Pravý BB cream! Skúšal ho niekto?

Leela333

Pravý je pôvodne myslím z Nemecka :D Bol vyrábaný pre pacientov s kožnými problémami a neskôr sa stal dosť populárnym v Ázii. Vraj ten od Maybelline je dobrý, no ja som chcela už dávnejšie jeden od Skin79. Ale nie je práve najlacnejší... Garnier je obyčajný tónovací krém, škoda peňazí.

Violet102

no ja som drogeriovy tovar (make-upy)nikdy nepoužívala, ale skúsila som to predsa len s Garnier BB cream a som maximálne spokojná, keď mám občas silnejšie akné, tak stačí ak si vklepem na miesto kde to potrebujem trochu viac bb creamu a je to super. 8€ za tvz. make up je smiešna suma, takže ani netreba dlho váhať.
Ja len odporúčam a to mám aj póry a mala som ťažké akné.

Lulita

garnier nic moc, plny silikonov a krem, odporucam iba na dokonalu plet, je to nieco ako podklad

a co Gosh? a Maybeline? tiez vydali uz svoje...aj Clinic ma svoj a plno inych renomovanych znaciek, teraz je boom BB kremov

lkj

Ja ho používam ten od garnieru a som spokojná.Netreba čakať zázraky ale pleť je po nom krajšia,jasnejšia/mimochodom ako asi u väčšiny makeupov/ale je to lahšia konzistencia ako u makeupu,fakt ako krém,ale vydrží,síce až tak moc nekryje ale to sa od krému nedá ani očakávať,ináč som spokojná pekne mi zjednotí tvár a nie je ťažký.

simka111

skušal niekto BB krem Liole triple the solution ??? Ja som si objednala vzorky, dnes ráno som skúšala, ale nebola som velmi spokojna....

KillerBB

mimochodom,garnier je iba lacnou kopiou toho praveho :)))))) z Korey. Ten rozdiel hned zbadate, ked ho vyskusate.
Izabelka_MT, odkial si kupila tie vzorky?

Izabelka_MT

ja som si objednala vzorky pravého bb krému z tej stránky čo je nižšie uvedené ...bolo som prekvapená pretože vzorky prišli do 2 dní a kré je úplne úžasný, rozmýšľam nad kúpou...maximálna spokojnosť