Pravý BB cream! Skúšal ho niekto?

palinka

Presne ten istý BB krém čo je príspevok s obrázkom podomňou mám aj ja a je naozaj najlepší aký som doposiaľ mala a to nehovorím za akú dobrú cenu :)

PoPotvorka

ja som odskusala mnohe no kazdy putoval po prvom pouziti do kosa ,momentalne mam tento www.bielenda.sk ..... treba ho odskusat je naozaj fantasticky

Chloe444

ja mam garnier,,,, a je fantasticky... skusalaa som uz rozne drahe makeupi ale toto je naj,,, lenze nemusi sadnut kazdemu ... ja mam celkom suchu plet a potrebujem len jemne rozjasnit plet takze pre mna je to ako stvorene... ine baby s tym nemusia byt spokojnee .)

simka111

tak dnes ked som si dávala BB krem Liole... tak som prišla na to, že ked chcem aby sa mi zjednotil na pleti treba ho dať vo väčšom množstve, lebo ked si dám menej tak vyzera akoby som mala šupinatú pleť :( ale aj tak neje veľmi dobrý, pretože, neprekrýva dobre vyrážky a masti sa mi pleť..... čakala som viac...

simka111

Liole BB krem sa mi už pozdáva viac, chyba bola asi v tom že som si ho davala na pleť hned na druhý den po čisteni pleti u kozmetičky, bolo ho na pleti dosť vidieť a lúpal sa. Ale aj tak nieje taký aky som si myslela že je, myslela som že sa s pletou dokolane zjednoti... ale ako korektor je velmi dobrý, ked ho vklepem do vyrážky, dobre ju zamaskuje..

anonymm

ja som mala vzorku bb creamu od gosh, je uplne oničom, pleť mám strašne mastnú a lesknem sa. .. čiže bb ccream je velmi mastný a nie nevstrebe sa to časom

gumka

simka111 - preco sa ti nepozdaval ten lioele? slabo kryl? ja som si ho vybrala podla tabulky na bbkremy a rozmyslam, ze ho objednam

Bolo by super, keby sa v tejto diskusii diskutovalo o bbkremoch z Juznej Korei, o garnieri je na tomto fore ina diskusia

:)

Ja mám BB cream od Garnier a som nadmieru spokojná ! je super,lahko sa nanáša, všetko!..myslím že sa ovela viac oplatí kupiť si BB cream než nejaký lacný make-up...a ešte k tomu, ja budem mala 15, takže na maju tvár to uplne stačí:)prekryje aj vacsie nedokonalosti, stačí iba naniesť v hrubšej vrstve :)