Ja neviem ako mu to jemne povedat.Asi sa nevie ani dobre umyt tam dolu, lebo aj ked po okupani mu chcel dopriat oral tak ma napne, lebo to este stale troska pachne(penis) No a ked niekedy aj par hodin ze sa neokupe tak to dost smrdi :( Ako to jemne naznacit? :(
Moj frajer je troska humusak:(
bleeeeee
dufam ze tam ma riadny tvaroh :DDD, riadny humus teda
Šak mu normálne povedz, že smrdí a hotovo ;)
ze penys...som sa dobre zasmiala..no co uz nemas usta mu to povedat taktne???alebo ho umy ty;-))))
Ak ho milujes tak to vydrzis inak si ho nezasluzis :)...ale nie...taketo sprostosti tu raz pisali zeny ale opacne... :D
jednoducho mu to povedz...a vsetko sa vyriesi :)
uprimnost, hádam nebude olizovat smradlaveho, aj ked je to neprijemna debata musis to povedat a pozoruj ho, ci si umyva ruky po wc a pod. to tiez viac napovie
normalne mu to povedz ze mu pachne penys ja si len zapalim a moja mi hnet povie ze mi smrdi s papuli
smajliqa :dd VRAj moja krásna, už by sa patrilo :DD ale máš pravdu tak to má byť.
Ako nič príjemné to nie je veru, a chlap by mal byť sám na toľko uvedomelí, že ked po tebe niečo chce tak pekne vyumývaný a nie ako prasa...
Noo fakt neviem, len bud tak ako ti vravia, že mu ho umy sama a ked to chce mimo vane, tak neviem, jedine fakt mu naznačiť, že pozri zlato moje, ak chceš odomna oral, tak musí byť čistučký a vyhovor sa na herpes alebo neviem čo :D
Ze sa ti robia nejaké kutiky, alebo niečo na dasnách vo vnútry a že si čítala, že to môže byť od orálu, že sa musí partner poriadne umyť pred tým, lebo na to aj zomrieť môžeš :)) :d Ten koniec ber žartom, skus to takto čo ty na to?
:D moj priatel je teda úplne ze super v tomto, hygiena sto bodov, ale ak niekedy sa nahodou stane, takato vec, co sa teda fakt stalo za dobu co sme spolu len minimalne, tak ja mu to normal poviem ...
sak vo vztahu ma byt dovera a uplne naplno si treba povedat vsetko!!!
tak si hovorime... teraz pribral v bruchu a moc sa mi to nepaci, tak som mu navrhla upravu jedalnicku, a suhlasil, lebo aj sam by s tym chcel nieco spravit,, a sme radi obaja :)
a zas ja ked som si neoholila nohy asi dva tyzdne v zime,, zeny poznate to, tak mi to tiez jako povedal, ze moja krasna ale jako uz by sa patrilo :D:D:D