Potrebujem pribať

Príspevok v téme: Potrebujem pribať
djmirente

Zdravím potrebujem poradiť. Som diabetik, fajčím, nepijem a moja váha je približne 66kg čo je dosť málo keď si vezmem že koncom roka 2009 som mal 78kg no vtedy som začal fajčiť a pil som. Začal som brať aj b-komplex, pretože som sa dočítal že by mi to mohlo pomôcť ale zatiaľ nevidím zmeny. Tak mi poraďte čo mám robiť aby som pribral, začal som aj vo väčšom množstve príjmať bielkoviny ale zatiaľ nič.Ďakujem a ešte poprosím odpovede typu "si mal rovno začať fetovať" a pod kvôli fajčeniu si nechajte pre seba.

djmirente

no to je všetko krásne, rozum síce mám, ale proste keď si poviem že "toto bola moja posledná" tak o dve hodiny mám zlý pocit nemám čo robiť a tak si idem zas zapáliť, ale chcel by som s tým praštiť , lenže by som potreboval motiváciu. Ale motivácia že ušetrím zdravie , peniaze a možno priberem tá na mňa nefunguje. Potom neviem ako na to :(

smrťka

ludske telo je zlozita vec,ale aj naramne jednoducha ak mu dame co potrebuje k zivotu,vtedy funguje ako hodinky....prva vec je prestat fajcit,viem fajciari su aj tlsty,ale ty ked si nefajcil tak si mal 78kg,teraz fajcis a mas 66kg...hovori ti to nieco? vyskusaj nefajcit aspon pol roka,za to nic nedas...alebo ti snad ten nikotin naozaj chyba? Nie nadarmo je doporucovane diabetikom nefajcit...ale na to netreba ani upozornovat,to da i zdravy rozum,teda ak ho mas,tak sam vies co mas robyt z cigaretami,nepoddavaj sa spolocnosti,vezmi rozum do hrsti a konaj