Podviazanie kozneho vyrastku

Príspevok v téme: Podviazanie kozneho vyrastku
AdamKrt

aky je postup pri metode odstranovania koznych vyrastkov a aky to ma priebeh, dobu liecenia ?

Uz som nieco take podstupil u chirurga, ale nevidel som, ako to robi, ani ako sa to hoji.

Teraz som si zubnou nitou podviazal jeden malicky kozny vyrastok a zaujimalo by ma, kedy asi odpadne, zhruba po kolkych dnoch, plus ako to ma vyzerat v priebehu, aby som to dobre sledoval.

Jullianna

Dobrý deň,
môžem sa opýtať, kde sa vôbec dá urobiť to podviazanie znamienka? Urobí mi to hocijaký chirurg? Lebo moja kožná o tom nič nevie. Ďakujem

AdamKrt

Ja us som si to cele absolvoval. Vyber cca 15 znamienok. Cela procedura trvala 3-4 roky !!! Uz mi chirurg vybral, co mohol, dalsie sa mu uz nechcelo a tak ma poslal spat na dermatologiu, ze dalsie, az ked povedia... Na to vsak uz nemam cas, aby som pre jedno pidiznamienko absolvoval znova tolko navstev po doktoroch. Kebyze som objednany u chirurga, tak tam ide, ale k dermatologicke je to o drzku.

AdamKrt

ele Dnes 07:43 - to je sice pekne, ale dermatologicka, kym k nej dojdem, tak ma objedna za 3 mesiace, potom tam 1 den budem cakat v cakarni a nakoniec ma posle za chirurgom, ktory ma objedna o dalsi mesiac a tam cakat zase den. Tak si to radsej urobim sam, jemu to tiez slo podviazat hravo :)

Jedna znama mi hovorila, ze jej na to v lekarni predpisali nejaku vodicku a slo jej to dole. Ja so pouzival volakedy na bradavice duofilm a ta po case zliezla. Mozno je to podobne.

ele

ja som platila 25 € za 6ks ale bola som objednana na termin, to je 7 € a neviem ci ta suma uz bola zaratana v tom, nepytala som sa :) Mne daval aj mensie znamienka dole, take co mali dlhsiu stopku.

nicce

asi závisá od vľkosti toho výrastku...ja som toto domáce poviazanie praktizovala len raz, trvalo to asi 4 dnni kým odpadol, ani som si nevšimla, že kedy, ale bol to taký malý výrastok
ale zaujímalo by ma to odstránenie u lekára, koľko to tak orientačne stojí?
lebo sa mi robia dosč často v poslednej dobe tieto výrastky a tiež by ma celkom zaujímalo, prečo sa mi robia