Ahojte :) mam 18 a este som nemala chalana..neviem kde je chyba, moji kamarati hovoria ze krajsie dievca ako ja este nevideli, som mila, vtipna, skratka viem sa bavit, a nie som ani hlupa..normalna baba..a naroky nemam vysoke, chcem iba aby bol fajn a mala sa s nim o com porozpravat..ale nedari sa mi :(
čo chlalanom na mne vadí?
andy, mozno nemaju odvahu. Mozno si chalani myslia, ze taka pekna baba ich odmietne a neriskuju odmietnutie.
Ale mozno naozaj robis chybu. Mozno velmi chces niekoho mat a to ich odradza. Trolinku to naznacuje, ze mat 18 a ziadnu znamost nepovazujes za Ok.
Je to Ok. Uvolni sa a nezaoberaj sa tym. Bud jednoducho mila ku vsetkym ludom. Staci sk si neprijemna len k niekomu, tak odradzas zaujemcu - nevie odhadnut toju reakciu a neriskuje.
ja som si nikdy neverila, ale vzdy o mna mali chalani zaujem, nech som si neverila, ako som chcela... takze neviem, cim to moze byt. samozrejme som si nakoniec vzdy vybrala tych navacsich hajzlikov. :/
3nttt-to s tym kamosom ti zavidim, tiez som mala takeho, bohuzial ja som sa do neho nezamilovala, ale velmi mi chyba ako kamarat.
no to je jasne trpis sebaklamom :) :) a to ze ti hovoria ze si pekna si len s teba utahuju
jajaja295. presne ako pises. nikto nieje nadherny ani skaredy. skor by sa dala merat sebavedomost :)
Maťo338 bol moj najlepsi kamarat :) sice nase kamaratstvo netrvalo moc dlho ale za tych par mesiacov bol ten najlepsi kamarat akeho som kedy mala :) a to mam par niekolkorocnych.a mozem povedat ze v tom case velmi dobrych.
3ntt
jasne ze chlap nemoze mat nasrate v hlave a nebudem s nim pre jeho vyzor a tiez kazdy ma iny vkus, to co sa paci tebe sa nemusi mne a opacne
3nttt,
Tak teraz som zvedavý, čím si ta tvoj terajši partner získal ?
jajaja295. ked som bola mlada a sprosta tak som mala frajera,ktory podla nejakej neurcenej tabulky bol "velky krasavec", a to bolo ako som uz pisala asi tak vsetko. po case,no ani nie po case, sa z neho vyklul akurat tak "velky ..." a nepomohlo mu ani to ze bol akoze kraaaasny. pritom teraz ked sa na neho pozriem spiatocne tak vlastne vobec neviem co sa mne a vela dalsim babam na nom tak strasne pacilo.
ked som sa zoznamila s mojim muzom tak som si sice vsimla vyzor, ale zalubila som sa az po case ked som ho spoznala. pokial by bol aspon z 10tiny taky ako ten trtko, tak mu nepomoze ani vyzor ani nic.
andy31,
Tá otázka na konci my spravila úsmev na tvári :) To kvôli tomu že napríklad ja som taký, čiže hej tu som :D
Nuž budem sa opakovať, zmena prostredia .. nájdeš si iný kolektív a uvidí sa, len nič netlač a nesíľ.
Ale zabudol si, že láska je slepá? :D Ak si naozaj zaľúbený, ptom ti nebudú vadiť ani tie kilá navyše a poveiš si, že akné jej časom zmizne pod deťoch :D