moze to byt rakovina?

jedenastka

milý Jimi pekna chod k lekarovi,on uz takých videl a mnohým poradil.Ak by to bola rakovina,tak sa doktorov tak rýchlonezbavis.Zajtra pekne bež,nech vies na com si.Doktor je tiez len clovek a budes mat istotu, prajem ti abz ti to dobre dopadlo a zajtra nam napises ze to fajn dopadlo

lole

mna tiez nebolelo, ked som si nasla hrcku na prsniku a tiez som nechcela ist lekarovi, z casti som sa hanbila a z casti som sa bala, ze to moze byt rakovina. Nebyt mojho priatela, ktory ma pod hrozbou rozchodu prinutil ist k lekarovi, neviem co by bolo dnes...Tak ti radim ist k lekarovi. Pri takychto veciach neni za co hanbit sa.

nerva

preco nechces ist k urologovi? Viem, nie je to moc prijemne, priatel tam bol za posledny polrok 3x...ale zdravie je to najprednejsie, deti hadam mat chces a su aj ovela horsie, neprijemnejsie a hlavne bolestivejsie vysetrenia...aby ta raz necakali...bud rozumny.

nothing

tak ti radim, aby si bežal k urologovi alebo nejakemu doktorovi, s takýmito vecami sa nežartuje... nikto tu ti neporadí lepšie než odborník. Držím paste!