Ahojte,
moja situácia. mal som problém s predčasnou ejakuláciu, styk netrval 30 sekúnd, ale tak 3-5 minút.
po dlhej dobe (cca rok) som mal pohlavný styk a milovanie trvalo cca 25-30 minút. úplne bez problémov. ale po pár milovaniach
sa moja výdrž dostala opäť na pár minút :(
nechápem prečo. chcem sa spýtať ako t riešiť. cvičenia a maste skúšať asi nechcem. maste z dôvodu narobenia sa pri dosiahnutiu orgazmu (to som vyčítal niekde tu na fóre) chcem tento problém riešiť antidepresívami. Antidepresíva úžívam už dlhšie, ale nikdy som sa s psychiatrom nerozprával o predčasnej ejaklulácii a možnosti spojenia liečby depresií s liečbou predčasnej ejakulácie. Užívam wellbutrin. Myslíte že môže osloviť priamo psychiatra s touto požiadavkou? ževraj aj urológ radšej človeka s týmto problémom pošle neskôr za psychiatrom.
Nemáte nejaký tip na SSRI antidepresívum ktoré by riešilo aj problém predčasnej ejakulácie? (otázka skôr na Vašu skúsenosť, mal by som ju asi smerovať priamo lekárovi :)
dosť ľudí sa antidepresív bojí. ja ich užívam takže chcem aby riešili aj môj problém.
ďakujem