co na to hvoríte sluzi jej ako butlava vrba.,.... a vie z emi to vadí ale ked on je dobry clovek . .....
priatel si telefonuje s ex
raz som ho upozornila, bol mi za to vdacny.
Neskor bolo ticho a opat, ja mu nechcem velmi zasahovat do toho lebo je velmi vztahovacny a okrem toho to bola jeho prva velka a vazna znamost a prosto aj na verejnosti mi raz poivedal aha ta spevacka ma krasny usmev (bolo to na vo filharmonii) tak necham .....utvrdzuje ma v tom ze ma lubi ale robí somariny
je rozdiel byt kamarati (chlap a zena) ked sa poznaju napr od detstva a je rozdiel byt kamarati s niekym skym som predtym spavala..
vzdy bude z jeden strany nieco viac pri najhorsom z oboch.ja by som to netolerovala..nie nieje to normalne s niekym prezit 8 rokov a potom byt najlepsi kamarati a rozoberat s nim/nou ich momentalny vztah...
Epilepti_c - no to je druha vec co si napisala ;) Spociatku som to pochopila tak, ze vôbec sa s nou rozprava ako s kamaratkou, preto mi to prislo divne, ze co ti na tom vadi, ak sa rozisli v dobrom a su kamarati tak niekedy ak sa mu postazuje tak nevadi...ale ak uz aj pri romantike o nej rozprava a su casto v kontakte, tak to ano, to by vadilo aj mne a potom nadobudam ten pocit ako ostatni, ze nejak nie je vysporiadany z rozchodu s nou alebo proste..nevie ako väcsina chlapov povedat razne nie. Preto ju stale pocuva a pomaha jej, lebo muzom sa tazko povie zene, ze dost, to uz aj s tym mam skusenost akurat, ze toho môjho jeho ex balila a on s nou nechcel mat nic a az mojim donutenim jej povedal razne ze si to nezela a pochopila tak teraz su z nich kamarati a sem-tam popisu na par minut. Nedavaj mu ultimatum, ale proste mu vymedz hranice a povedz narovinu, ze sa ti to nepaci a vôbec ak to robi pri spolocnych chvilach, si inteligentna urcite, vyjadri si svoj nazor, snad nechces byt prizerajuci sa element a cakat na to kedy nakoniec este sa nieco viac stane...proste otvor usta ;)
takze ste vsetky za to aby si vas frajer volal s byvalou pisali si smsky aj ked ona uz ma davno muža a vy s nim tvorite par uz dlhsie.... ako kamarati OK ,ale myslim ze tamto je manzelsky trojuholník .....ak maju nieco vo vztahu zavolaju jemu a oabaja sa nezavisle zaluju jemu a aon iich uzmieruje .... a pre moja praitela bola ona velka laska, mam pocit ze by aj odcestoval za nou ak by mala velky problem
Jedna vec je, ked s byvalym dobre vychadzate a druha, ked vas terajsi parner stale spomina svoju ex. Nic prijemne.
Som tiez toho nazoru, ze zrejme nie je vysporiadany s rozchodom. Alebo naopak jeho byvala ma s tym problem .
Za butlavu vrbu by mala mat jeho ex svojho manzela a nie svojho byvaleho.
No zrejme ti to volanie vadí, ináč by nadpis témy a jej obsah bol len o tom, že ju často spomína, keď ste spolu.
Buď aspoň úprimná sama k sebe.
Musíš si to vysvetliť s ním, povedz mu, že na tom nič nie je, že ti bývalý napísal na narodeniny, veď aj on s tou svojou zostal kamarát. Povedz mu, že nechceš počúvať o jeho zážitkoch s bývalou, spýtaj sa ho, ako by sa on cítil na tvojom mieste.
Ale nevyčítaj mu, že je s ňou kamarát, aj ja som kamarátka s jedným mojím ex a je to v pohode :-)
ako mne nevadi ze si s nou vola len nech ju nespomina ked mame romantiku
Epilepti-c, mám dojem, že tvoj drahý nie je celkom vyrovnaný s rozchodom s bývalou, keď ju máš v kuse na tanieri.
Bud mu to otrieskaj o hlavu a daj ultimátum, že si neželáš aby ju v kuse spomínal, keď on má problém s smskou od tvojho bývalého, alebo budeš musieť počkať, až ho to prejde.
vam to nevadí ? on vzdy ked mame romantiku rozprava o nej ... co robili ked boli tam alebo tam a mne to uz zacina vadit akokeby ten vztah co mame bolo nom a o nej a on si len liecy pri mne rany...a okrem toho jemu sa nepaci ked mne napise sms byvali na narodeniny..!
Nie je na tom absolutne nic zle ak medzi nimi sa nic nedeje. A navyse, ona ma manzela,myslis ze jej chyba ku stastiu si zacat so svojim ex ak je vydata? Tipujem, ze krizu s muzom chce zazehnat, preto je tvoj priatel jej butlava vrba. Tak to medzi ludmi chodi, nemôzes mu odopriet najlepsiu kamaratku hoci v minulosti spolu chodili. Môj priatel ma tiez kamaratku jeho ex a sem-tam sa sebe ozvu ako sa maju, ja detto a kedze si verime, tak nemame dôvod na obavy ;)..ak mu veris tak sa prestan strachovat..ak nie tak mu povedz ze ti to vadi...aj ked obavy su zbytocne