priatel si telefonuje s ex

epilepti_c

raz som ho upozornila, bol mi za to vdacny.
Neskor bolo ticho a opat, ja mu nechcem velmi zasahovat do toho lebo je velmi vztahovacny a okrem toho to bola jeho prva velka a vazna znamost a prosto aj na verejnosti mi raz poivedal aha ta spevacka ma krasny usmev (bolo to na vo filharmonii) tak necham .....utvrdzuje ma v tom ze ma lubi ale robí somariny

User_37597

je rozdiel byt kamarati (chlap a zena) ked sa poznaju napr od detstva a je rozdiel byt kamarati s niekym skym som predtym spavala..
vzdy bude z jeden strany nieco viac pri najhorsom z oboch.ja by som to netolerovala..nie nieje to normalne s niekym prezit 8 rokov a potom byt najlepsi kamarati a rozoberat s nim/nou ich momentalny vztah...

Honor

Epilepti_c - no to je druha vec co si napisala ;) Spociatku som to pochopila tak, ze vôbec sa s nou rozprava ako s kamaratkou, preto mi to prislo divne, ze co ti na tom vadi, ak sa rozisli v dobrom a su kamarati tak niekedy ak sa mu postazuje tak nevadi...ale ak uz aj pri romantike o nej rozprava a su casto v kontakte, tak to ano, to by vadilo aj mne a potom nadobudam ten pocit ako ostatni, ze nejak nie je vysporiadany z rozchodu s nou alebo proste..nevie ako väcsina chlapov povedat razne nie. Preto ju stale pocuva a pomaha jej, lebo muzom sa tazko povie zene, ze dost, to uz aj s tym mam skusenost akurat, ze toho môjho jeho ex balila a on s nou nechcel mat nic a az mojim donutenim jej povedal razne ze si to nezela a pochopila tak teraz su z nich kamarati a sem-tam popisu na par minut. Nedavaj mu ultimatum, ale proste mu vymedz hranice a povedz narovinu, ze sa ti to nepaci a vôbec ak to robi pri spolocnych chvilach, si inteligentna urcite, vyjadri si svoj nazor, snad nechces byt prizerajuci sa element a cakat na to kedy nakoniec este sa nieco viac stane...proste otvor usta ;)

epilepti_c

takze ste vsetky za to aby si vas frajer volal s byvalou pisali si smsky aj ked ona uz ma davno muža a vy s nim tvorite par uz dlhsie.... ako kamarati OK ,ale myslim ze tamto je manzelsky trojuholník .....ak maju nieco vo vztahu zavolaju jemu a oabaja sa nezavisle zaluju jemu a aon iich uzmieruje .... a pre moja praitela bola ona velka laska, mam pocit ze by aj odcestoval za nou ak by mala velky problem

zuzi74

Jedna vec je, ked s byvalym dobre vychadzate a druha, ked vas terajsi parner stale spomina svoju ex. Nic prijemne.
Som tiez toho nazoru, ze zrejme nie je vysporiadany s rozchodom. Alebo naopak jeho byvala ma s tym problem .
Za butlavu vrbu by mala mat jeho ex svojho manzela a nie svojho byvaleho.

Leela333

No zrejme ti to volanie vadí, ináč by nadpis témy a jej obsah bol len o tom, že ju často spomína, keď ste spolu.

Buď aspoň úprimná sama k sebe.

Musíš si to vysvetliť s ním, povedz mu, že na tom nič nie je, že ti bývalý napísal na narodeniny, veď aj on s tou svojou zostal kamarát. Povedz mu, že nechceš počúvať o jeho zážitkoch s bývalou, spýtaj sa ho, ako by sa on cítil na tvojom mieste.

Ale nevyčítaj mu, že je s ňou kamarát, aj ja som kamarátka s jedným mojím ex a je to v pohode :-)

riško

Epilepti-c, mám dojem, že tvoj drahý nie je celkom vyrovnaný s rozchodom s bývalou, keď ju máš v kuse na tanieri.
Bud mu to otrieskaj o hlavu a daj ultimátum, že si neželáš aby ju v kuse spomínal, keď on má problém s smskou od tvojho bývalého, alebo budeš musieť počkať, až ho to prejde.

Epilepti_c

vam to nevadí ? on vzdy ked mame romantiku rozprava o nej ... co robili ked boli tam alebo tam a mne to uz zacina vadit akokeby ten vztah co mame bolo nom a o nej a on si len liecy pri mne rany...a okrem toho jemu sa nepaci ked mne napise sms byvali na narodeniny..!

Honor

Nie je na tom absolutne nic zle ak medzi nimi sa nic nedeje. A navyse, ona ma manzela,myslis ze jej chyba ku stastiu si zacat so svojim ex ak je vydata? Tipujem, ze krizu s muzom chce zazehnat, preto je tvoj priatel jej butlava vrba. Tak to medzi ludmi chodi, nemôzes mu odopriet najlepsiu kamaratku hoci v minulosti spolu chodili. Môj priatel ma tiez kamaratku jeho ex a sem-tam sa sebe ozvu ako sa maju, ja detto a kedze si verime, tak nemame dôvod na obavy ;)..ak mu veris tak sa prestan strachovat..ak nie tak mu povedz ze ti to vadi...aj ked obavy su zbytocne