infekcia

miasi

ok zrzka, tak skus nezabudnut, zaujimalo by ma to, hlavne koli tym hpv virusom, ale aj inym infekciam co su dost nebezpecne a onkogenne. drz sa teda

zrrzka

dufam, ze nazabudnem.. lebo ja sa lekarov bojim a ked som tam, tak sa stresujem a zbytocne.. idem tam az 2.5.2007, potom ti dam vediet

zrrzka

a na tu infekciu si sa pytala aj lekarov, ked ti ju robili? co ti povedali? ja som zatial objednana do poradne, mozno kolono nebudem potrebovat..

miasi

zrzka, hadam dobre teda co sa samotneho vysetrenia tyka ok az na nejaky mensi problemik-dufam, no neviem dokedy sa moze pripadna infekcia prejavit-este ked som aj krvacala. asi zalezi aj od typu infekcie, dufam ze vsetko bude v pohode.bojim sa hlavne roznych zakernych virov ako su hpv ci herpes a podobne a hpv ani nijak dlllhu dobu nemusis zistit teda prejavit a vraj sa prenasa i tak, ze chytis klucku na wc ci hocico ine otries sa toalatakom a mas ho,teda nemusia ti ho zaviest pri kolono ale to tam proste nejak chytis

miasi

zrzka, ja sa bojim aj infekcie. nechapem preco infekcia, ved by to malo byt sterilne, tak nerozumiem preco?bolest hadam vydrzis, zalezi od lekara, ale infekciu ty neovplyvnis, ta zalezi od kadecoho, a aka infekcia maju na mysli?

zrrzka

hlavne sa neboj, ze daku infekciu chytis.. skor sa bojim toho vysetrenia a vysledkov, i ked si myslim, ze to mam v poriadku.. neviem, ci ma ten lekar, ktoreho mi kamoska dohodila, vezme..

miasi

precitalasom si ale nic konkretne zasa o infekcii neviem, aka a preco?
bojim sa prenosu chorôb! ty preco nevies ci pôjdeš?