prosim, rychlo- mam ist kupit postinor?

Príspevok v téme: prosim, rychlo- mam ist kupit postinor?
cwrbka

vcera som mala s priatelom sex a pouzili sme sice kondom, ale po styku do mna este trosku vnikol bez kondomu. myslite si, ze vzhladom na to, ze som pred tyzdnom zacala brat HAK (yadine)- teda vcera som uzila len siestu tabletku, a ak by som sa spoliehala sa na zazracne vypocty "plodnych"dni(rataju sa od 9teho dna zaciatku menstruacie, ze? lebo ja som mala vcera len 6.den, cize kvazi neplodny, ze hej?)by som mohla byt tehotna? prosim, povedzte, ze nie..nech si nemusim ist do lekarne kupit to svinstvo..dakujem vam pekne za prispevky :(

cwrbka

viem, ze tabletky, najma yadine, su spolahlive, ale gynekolog mi povedal, ze az po mesiaci uzivania v podstate mozem sexovat bez obav...a to bol len siesty den..preto som sa zlakla

jaj

Neboj, Yadine účinkuje okamžite, ak si predtým nepoužívala žiadnu inú hormonálnu antikoncepciu. Je to aj v príbalovom letáku...

aaa21

euix.mozno tvoja "priatelka"ani nemoze byt tehotna mozno este nemala ani menstruaciu.ked je len na zakladke.pekne by ste si znicili zivot deti..len tak dalej

euix

noo aj to mam horšie moja priatelka je len na zakladnej škole .. uf .. no tak ty maj menšie obavy... nebudem tu mudrovat .. ked dieta a jeho zrodenie je jedna velka čista náhoda ... ale tak ... krámy (teoreticky neplodné dni) + žiadany vystrek do vadžíny .... držme si palce šetci aby sme neboli maminy a tatinovia =) aspom nie teraz neplanovane

cwrbka

no ide o to, ze viem (od kamosiek a z literatury), co to svinstvo sposobuje..ale na druhej strane si myslim, ze na vyske by niekto nechcel mat babo :(
kaslem asi na to, spolahnem sa na stastie..:)