alkohol..

Príspevok v téme: alkohol..
Brenda

niekde som citala alebo mi aj vela ludi hovorilo ze v alkohole je pravda...ze ked si covek vypije viec ako by mal tak sa prestane ovladat a rozprava veci ktore by mohli byt pravda.aj ked si to sam neuvedomuje.je to naozaj tak?...pytam sa lebo moj priatel ked si vypije hovori veci ktore ma dost rania a hneva ma to.:( aj ked na druhy den mi povie ze to tak nemyslel.

otilia1

moj manzel ked si vypije,ma uraza stale. Vraj s kym trtkam, lebo mi spolu tetrtkami, ci uz niekoho mama. Som steka, kurva a pica....je mi z toho zle. Ked je triezvi hovori, ze sa o tom nechce bavit, a ze to nemyslel vazne. Len boh vie, ci si to aj pamata.

2bodka

trampotka, ak mas okno, tak si musela byt na SROT :) vtedy uz neplati vo vine je pravda :)))) i ked mi napada aj to, ze si mozno niekde vo vnutri na svojho otca nastvana.. hm?
Myslim, ze je to individualne, na kazdeho posobi alkohol inak.

trampotka

ako moze niekto hovorit pravdu pod vplyvom alkoholu ked ani sam o sebe poriadne nevie? nevie co rozprava a ani nerozmysla racionalne. napriklad ked som bola ja opita, zevraj som povedala ze ma zbil otec no nikdy nic take sa naozaj nestalo.

Brenda

2bodka
hej moze byt a uz nieje taky hovori mi aj po alkohole tie iste veci ako za triezva a to same dobre veci..:)

2bodka

ja ked si vypijem, vsetkych naokolo milujem, co to hovori o mne, ze som matka tereza??? :)) alebo len to, ze mama rada ludi, ktorych za triezva neznasam? :)

je ale pravda, ze niektori triezvi dobraci sa po alkohole menia na agresivnych parchantov, takze v tomto smere suhlasim s Magym, ze je dost dobre spoznat partnera aj po tejto stranke :)

pokial ta ako ozraty uraza, zbav sa ho, keby ta miloval, miloval by aj po litri vodky, to je moj nazor..

alklac

je to pravda,ak si vlovek vypije povie pravu,to co ho vo vnutri ubija,skrie...kvoli tomu sa mi znicil 4 rocny vztah...proste som to dusil sebe,ale potom som povedal co som citil,aj ked som nechce....

Magy

"v alkohole je pravda" - ano, v podstate to plati.
v psychologiu tomu hovorime, ze alkohol likviduje superego a nechava pracovat id a ego.
laicky povedane - alkohol odbura naucene formy, pozy, pretvarku, skrupinu a odkryje jadro, podstatu povahy cloveka.
osobne si myslim, ze spoznat partnera aj po tejto stranke je velmi zaujimave a niekedy dolezite, moze ti odhalit viac, nez roky spoluzitia. velmi rychlo zistis, ze vo svojej podstate je napr. agresivny, vulgarny, ma velmi hrube nazory na nieco (zeny napr.)...
ci je nachylny na alkoholizmus, resp. mu lahko podlahne, je uz ina vec, za to moze urcity gen.

ynteligent

cestu jeho ospravedlňovania, ktorú si si vybrala nie je správna. opitý človek síce robí a hovorí veci ktoré by triezvy často nerobil a nehovoril, ale hovorí to predsa len on. a k tomu sú ľudia ktorí sa nadrbú 2x za rok ale stále su krotkí ako baránkovia, no proste ťuťulimutili. ak tvoj priateľ pije často a to bez ohľadu na to či je príjemný alebo nepríjemný - je to problém.

Brenda

Fidelity
no a toho sa bojim ze to nieco si v hlbke duse aj mysli aj ked sa mi vzapeti ospravedlnil a povedal ze to tak nemysli ale nikdy nemozem vediet...ale mozem len dufat ze to bol len blabol opilca. vsak sa ho to dnes opytam lebo ma to zabolelo a to dost.