Dávate peniaze bezdomovcom?

lost

ano, skoda ze som mu nieco dal v prvy den :P :D

hold, za chyby sa plati a lost plati a plati :D

"zivot je ucitel" ci ako sa to hovori :D

ojka

och, to je citové vydieranie človeka, lost,... to vieš, on videl na začiatku, že mu chceš pomôcť, a potom by už z teba len doloval a doloval...
naaaaaaale, mal si niekoho iného na to nájsť :D však ktorý študent, ktorý nepracuje dajme tomu, mal len tak 5000 zbytočných SKK a nie to už EUR,... brekekee...

lost

ojka ano ano ..
presne tak, vtedy boli uz eura, chcel ze aby si mohol odkupit nejaky dom ci co :)
ale nemyslim si ,ze je to real story...
dom za 5tisic asi neexistuje v BA :)
a aj keby, to by som bol asi financny samovrah, aby som na take nieco pristupil :D a to som mal ledva tolko korun na cute a nieto este eura :D
no ale vtip je v tom, ze to bola dobra taktika.. nechcem ju rozpisovat, ale dost ma sklamal.. ak sa na to pozriem triezvo a logicky, tak to bol asi podvod.. lebo videl ze kolko som mu ochotny dat na zaciatku, tak si to prepocital, a myslel si co si myslel :D ak by som zistil ze nema deti, nejako v buducnosti, zlomil by som mu 1 ruku. potom dostane svoje prachy ktore chce.. kludne mu v tom pomozem :D

ojka

och, lost, to je ťažká matika teraz na noc, neprechádzalo sa vtedy akurat na EUR-o? hej, hej, eura, že? ty kokšo.... normálne som prekvapená z toho....

lost

mozno "bezdomovkyna" z profesie :P

ja som raz stretol takeho jedneho, na prvy pohlad "normalneho" muza, mohol mat 40-50 (?) a predaval NB a tak som mal cas, tak som s nim chvilu kecal a hocico rozpraval a dostal ma na "hladuju mi deti, pomozte mi" hlavne to slovo DETI !! .. no tak som mu nieco z lutosti nechal a aj sme si vymenili TELEFONNE CISLA !!! :D a tak mi stale volal, ci sa s nim nemozem stretnut atd.. a smskoval ako divy, no ale raz som ma lcestu do BA a tak si hovorim preco nie..

no ale ked som ho videl s cigaretami a chcel este viac ako dostal predtym

nemate sancu uhadnut, kolko chcel aby som mu dal..

zas vtedy som cestoval len s vlakom a skolskym ruksakom, neviem odkial on nabral, ze by som ja na to nabral.. :D

blazon..