Čo si myslíte o žobraní u nás? Dávate peniaze bezdomovcom? Ak áno - prečo? Ak nie - tiež prečo?
Dávate peniaze bezdomovcom?
och, to je citové vydieranie človeka, lost,... to vieš, on videl na začiatku, že mu chceš pomôcť, a potom by už z teba len doloval a doloval...
naaaaaaale, mal si niekoho iného na to nájsť :D však ktorý študent, ktorý nepracuje dajme tomu, mal len tak 5000 zbytočných SKK a nie to už EUR,... brekekee...
ojka ano ano ..
presne tak, vtedy boli uz eura, chcel ze aby si mohol odkupit nejaky dom ci co :)
ale nemyslim si ,ze je to real story...
dom za 5tisic asi neexistuje v BA :)
a aj keby, to by som bol asi financny samovrah, aby som na take nieco pristupil :D a to som mal ledva tolko korun na cute a nieto este eura :D
no ale vtip je v tom, ze to bola dobra taktika.. nechcem ju rozpisovat, ale dost ma sklamal.. ak sa na to pozriem triezvo a logicky, tak to bol asi podvod.. lebo videl ze kolko som mu ochotny dat na zaciatku, tak si to prepocital, a myslel si co si myslel :D ak by som zistil ze nema deti, nejako v buducnosti, zlomil by som mu 1 ruku. potom dostane svoje prachy ktore chce.. kludne mu v tom pomozem :D
Nedavam. Platime poriadne velke dane, nie je dovod este aj davat peniaze. Mne nikto nikdy nic nedal.
och, lost, to je ťažká matika teraz na noc, neprechádzalo sa vtedy akurat na EUR-o? hej, hej, eura, že? ty kokšo.... normálne som prekvapená z toho....
čoooooo? ako aj SKK je dosť, tak dúfam, že nemyslíš EUR. tak to je už riadna sila...
uau, no zaujímavé príbehy... lost, no schválne, koľko od teba pýtal? mám svoj skromný typ (:
mozno "bezdomovkyna" z profesie :P
ja som raz stretol takeho jedneho, na prvy pohlad "normalneho" muza, mohol mat 40-50 (?) a predaval NB a tak som mal cas, tak som s nim chvilu kecal a hocico rozpraval a dostal ma na "hladuju mi deti, pomozte mi" hlavne to slovo DETI !! .. no tak som mu nieco z lutosti nechal a aj sme si vymenili TELEFONNE CISLA !!! :D a tak mi stale volal, ci sa s nim nemozem stretnut atd.. a smskoval ako divy, no ale raz som ma lcestu do BA a tak si hovorim preco nie..
no ale ked som ho videl s cigaretami a chcel este viac ako dostal predtym
nemate sancu uhadnut, kolko chcel aby som mu dal..
zas vtedy som cestoval len s vlakom a skolskym ruksakom, neviem odkial on nabral, ze by som ja na to nabral.. :D
blazon..