Dávate peniaze bezdomovcom?

Fidelity

tiež mám skúsenosti ako Magy a Ojka.. na jedlo, na jedlo a keď dáš jedlo, div ti ho neobúchajú o hlavu.. alebo na vlak, ujko nemal na cestu.. no dodneška ho stretávam na stanici - asi chce ísť do Austrálie alebo kam :D keby aspoň neklamali.. keby povedali rovno, na panáka - hovorievala som si..
potom ma, spolu s priateľom som čakala na MHD, chcel zmlátiť jeden žobravý cigán.. ďalšia žobráčka mi div do vaku nevliezla.. a naposledy malá žobravá cigánka na stanici ma rovno okradla, veď čo sa bude (možno ste ju už stretli, žobre u automatov na lístky a kradne vrátené peniaze)..
takže nie, nedávam.. navyše mám strach z cudzích ľudí a po pár skúsenostiach priam nenávidím ak niekto narúša moju osobnú zónu a div mi nedýcha do tváre, takže sa rozhliadam a keď nejakého vidím, obídem ho okľukou.
a rôzne zbierky na rakovinu a podobne u mňa tiež nemajú šancu - musela by som osprostieť, aby som si myslela, že sa to naozaj dostane na nejakú onkológiu :)

zuzulacik

Dávam len veľmi sporadicky, musí byť vidieť, že ten človek je naozaj na tom zle - choroba, postihnutie.
Dnes sa to zneužíva a mám podobnú skúsenosť ako ojka alebo magy.

lost

no tak ale zisk by som dal na nejaku charitu :P

cisto len pre statistiku a zvedavost ;)

zas danove kontroly na sebe nehcem mat, ako by som vysvetlil povod majetku??? :P :P :P

lost

presne tak :)

treba tazit z kazdej skuenosti :)

ci uz poucenie, alebo ... no neviem :D cokolvek :D

inac raz som si tiez chcel len tak sadnut, a skusit kolko si zarobim takto :))))

ale tak.. to by bolo zbytocne :)

ojka

to jo, skúsenosti nadovšetko...
to vieš, čo človek, to nový zážitok... či už pozitívny alebo negatívny...