Moj partner mal v posteli 14 zien

Príspevok v téme: Moj partner mal v posteli 14 zien
kristi12

a mna to nehorazne hneva...stale na to myslim, ako mohol s hociakymi spat len tak, bez lasky, bez citov, na jednu noc, kolko krat sa uz ani neozval tym babam, dokonca spal so svojou vzdialenejsou pribuznou, to bola jeho prva a ja tam teraz mam chodit na navstevy a pozerat sa na to, ako sa objimaju a ona ho niekedy dokonca aj pohladka po tvari, je mi z toho na grc, ze tie baby stale musim stretavat, kazdy minimalne druhy den stretnem jednu z nich, je to tu totiz male mesto.uz som pocula aj take, ze preco sa s nim zahadzujem, ved ten mal vela bab a strasne ma to skrie.vzdy som chcela partnera ktory by mal aspon primerane mne - ja som mala 6 alebo ja neviem, o 2 viac a to mame obaja len 25rokov.inak je fajn, lubime sa, ale nedokazem sa pri nom uvolnit, je dost aj vsimavy co sa tyka inych, proste strasne mi vadi jeho minulost, ze take veci dokazal robit, co s tym?? :(

henyy

minulost je minulost !!!
ja viem ze moj mal tiez vela zien, ale NIKDY ma ani nenapadlo sa ho opytat na to kolko . naco vlastne ? co bolo to bolo.
nemysli na to a uzivaj si vztah

zewa

Nevidim rozdiel medzi 6 a 14.
Pochopim, keby si mala jeho ako jedineho partnera alebo ako druheho po prvom nevydarenom vztahu.
Ale takto? Nemate si co vycitat.

kristi12

J 111 myslis, ze by mal k tomu sklony vdaka minulosti? povedal mi, ze aspon si odzil nieco a nepotrebuje uz...ale na zaciatku nevedel, ci chce vazny vztah, alebo si uzivat...tak neviem

kristi12

to bolo zle sformulovane...myslene tak, ze som chcela partnera, ktory by mal tak isto ako ja max o dvoch viac...v tej sestke je aj on

hviezda01

ja som mala 6 alebo ja neviem, o 2 viac ...on aspon vedel,ze ich bolo 14,a ty ani presne nevies kolko ich bolo?????????....:-DDDD

kristi12

Mne to podal asi tak, ze keby ho nenechali oni, tak by tolko sexualnych partneriek nemal, lebo on nikdy vo vztahu nepodviedol a ze jeho svedomie je ciste.Vraj vie, ze nezil ukazkovo, ale bol uz unaveny vztahmi, ktore mu nevychadzali, ale na druhej strane dlho bez sexu tiez nevydrzal byt a ked sa naskytla prilezitost, tak ju vyuzil.Povedal mi, ze keby mohol vratit minulost, urcite by vela veci zmenil a neurobil, ale bohuzial uz sa to neda ...

kristi12

Ono v podstate s 3 mal vazny vztah a vsetky tri ho nechali, jedna ho podvadzala, druha po roku a pol chcela starsieho, lebo mala o 5viac a tretia mala dieta a rozhodla sa pre 'vhodnejsieho' partnera.S tou sesternicou skusal prvy krat, lebo spolu travili vela casu od detstva.Ostatne boli len na jednu noc - o dvoch viem, ze na diskoteke stretol a jedna bola dokonca vydata a zatiahla ho do vchodu, kde byvala aj s muzom!, dalsie dve boli susedky co tiez su zname ako radodajky, vzdy v tom bol alkohol, s dvoma chcel vztah, ale jednu rodicia vydali za ineho a z druhej sa vyklula taka, co sa nechce viazat, tretia si nanho sadla na chate, kde sa opili, bola starsia a vydata - ano dobre citate, a stvrta strasne vela fajcila a nechcela sa toho vzdat, vraj ten sex ani nedokoncili, lebo mu bolo na vracanie.Dalsia ho tak isto zatiahla do vchodu, lahla si mu na spinavu zem ako nejaka prostitutka ale vo chvili ked mu stiahla kondom tak ju nechal tam a odisiel a s jednou to tiez nedokoncil, lebo usiel ked sa ukazali jej sexualne praktiky.Takze asi tak...Aj ked ma to velmi netesi, tak ma aspon utesuje to, ze nie s kazdou to aj dokoncil a nie kazdu chcel len na sex...