Prosim Vás myslite si ze je normalne ked matka svojmu 20 rocnemu synovi urcuje vecierku do 21:00?
zavisly matke
Magy, dostala, ale odpisem az cez vikend :) Strasne malinko casu som na to mala, lebo to bude dlhsi monolog :D :D A este si chcem s danym clovekom o tom podiskutovat a tak :) Ale urcite chcem vediet tvoj nazor, takze odpisem najblizsie ako to bude mozne :)
Neviem ci sa to da takto vseobecne posudit, kedze je to vyslovene zalezitost rodiny. Vztahov v nej, zvykov a hlavne pravidla si urcuju rodicia, pokial dieta zije pod ich strechou. U mna to bolo tak, ze do 21:00 som mohla bytvonku tak cca v 15-17. Potom sa mi vecierka posuvala vyssie a vyssie. Co bolo vsak dolezite, nikdy som neprisla inak ako v dohodnutom case, cize treba si vybudovat doveru u rodicov. Prosto, treba chapat, ze kazda rodina si pojem normalny a nenormalny cas dokedy je dieta vonku, bude vysvetlovat po svojom...
nie je to normálne... je to divné :)
Neviem, či je to normálne, ale mám to zhruba tak isto (hoci v lete sa mi podarilo pretiahnuť to do 21:30!). No čo, 20 ešte nie je tak vysoký vek, rodičia majú stále starosti :D Odíď z domu a budeš si vlastným pánom.
Hoci ja viem, to sa ľahko hovorí...
moj dom moje pravidla...