Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zavisly matke

Magy

ok dik, netlacim, len som nevedel ci doslo, uz sa mi parkrat stalo ze prijemcovi to spadlo rovno do spamoveho priecinku a ja som bol zly, ze neodpisujem :))

alenka_maxova

Magy, dostala, ale odpisem az cez vikend :) Strasne malinko casu som na to mala, lebo to bude dlhsi monolog :D :D A este si chcem s danym clovekom o tom podiskutovat a tak :) Ale urcite chcem vediet tvoj nazor, takze odpisem najblizsie ako to bude mozne :)

alenka_maxova

Neviem ci sa to da takto vseobecne posudit, kedze je to vyslovene zalezitost rodiny. Vztahov v nej, zvykov a hlavne pravidla si urcuju rodicia, pokial dieta zije pod ich strechou. U mna to bolo tak, ze do 21:00 som mohla bytvonku tak cca v 15-17. Potom sa mi vecierka posuvala vyssie a vyssie. Co bolo vsak dolezite, nikdy som neprisla inak ako v dohodnutom case, cize treba si vybudovat doveru u rodicov. Prosto, treba chapat, ze kazda rodina si pojem normalny a nenormalny cas dokedy je dieta vonku, bude vysvetlovat po svojom...

Meretseger

Neviem, či je to normálne, ale mám to zhruba tak isto (hoci v lete sa mi podarilo pretiahnuť to do 21:30!). No čo, 20 ešte nie je tak vysoký vek, rodičia majú stále starosti :D Odíď z domu a budeš si vlastným pánom.
Hoci ja viem, to sa ľahko hovorí...

Magy

pojem "normalny" je dost tazke ohranicit. kazda rodina je svetom sam pre seba, ma svoje vlastne pravidla a zvyky.
nie je mozne sudit z toho mala nic, chcelo by to poznat rodinu a tych ludi hlbsie.
dolezitu ulohu hraje najme vierovyznanie, kultura, pomery atd.