korková podlaha

mariiiina

Vinylová podlaha sa lepšie čistí ako korková a aj ten povrch je mne osobne príjemnejší. Záleží ale aj akú kúpite, my máme zn. FATRA a tá je výborná, kvalitná

sandraaaaa

áno počula som že ten navoskovaný by sa nemal už lakovať ale neviem či to je tak, no ale asi nemal ked je už upravený. A ešte sa chcem opýtať na udržbu čistenie , leštenie...

panča

ja som to mala v byte uz davno(cca od 1994) a tym, ze bol lakovany nemal ziadne kazy, vady, flaky..vydrzal v podstate cele detstvo mojich deciek.Potom sme to vymenili za parkety (rekonstrukcia bytu)

a lakovali sme to preto, ze to bol taky prirodny korok. Netusim, akymi vylepseniami presli dnesne korky, ale ak je to impregnovane voskkom, tak to asi netreba lakovat a malo by to byt odolne, nie?

sandraaaaa

aha no ja som počula že tiež časom vybledne ale my chceme tu voskovanu tak neviem aku ste mali vy teraz je pravda že su možno kvalitnejšie ale je to prírod. material tak možno ozaj aj vybledne ale neviem či až tak vela :(

ssasanka

ahoj, my sme mali korkovu podlahu v izbe a strasne flaky na nej zostavali, ked nieco kvaplo na zem a neutrelo sa to hned tak zostala tam skvrna..my s nou nemame dobre skusenosti, ale tak my sme mali asi este nejaku staruu, teraz sme ju vymenili za gumoliin :D