Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

otazka na muzov. Sex & zeny

Príspevok v téme: otazka na muzov. Sex & zeny
22CapsLK

Ahojte... mam na vas otazku. Riesime problem v dlhodobom vztahu, no sme aj tak este mladi (25r.). Priatel sa mi zdoveril ze uz nevladze vydrzat, potrebuje mat styk s inymi babami. Kvoli mne sa tych X rokov snazil to v sebe potlacat s tym, ze mozno to raz prejde a nepreslo, velmi ho to trapi, doslova ma z toho kvazi "psychicke problemy" ... aby mi neublizil, ak uz neodola, povedal ze by bol vhodny rozchod - ako opatrenie. No ja som teraz z toho vsetkeho tak mimo ze nedokazem normalne uvazovat, a dodavam, ked mi to aj povedal, nijako som ho neodsudzovala, snazila som sa ho pochopit v max. moznej miere.

Poradte mi, res.p vysvetlite mi myslite ze keby som mu tu neveru tolerovala v buducnosti (v rodine) by to preslo? Lebo naozaj sme si vzdy po vsetkych strankach sedeli a ja si neviem predstavit vztah s inym, to co mal on, mal malokto a ja som si to nesmierne vazila a vazim. Alebo bude lesie sa s tym zmierit, ze to neprejde? Alebo v tom vy chlapi vidite aj nieco ine? co by mi pomohlo racionalne vec chapat? Teraz nie som normalneho usudku schopna, tak ma prosim neodsudzujte ak som sa aj vyssie blbo vyjadrila. DAKUJEM za odpoved.

alenka_maxova

mila prispievatelka temy, vysvetlil preco tuzi po inych zenach? Napriklad preto, ze ho uz nedostatocne vzrusujes? Alebo sa citi mlady a chce zazit este vela dzazitkov z tejto oblasti, alebo preco? aky dovod uviedol?

22CapsLK

názor:

on to navrhol z dovodu aby mi neublizoval, kedze si je viac menej isty, ze ma asi podvedie, resp. neodola inej zene. Vraj rozchod nechce, ale nevidi ine riesenie, kedze ja som podla neho dost konzervativna a slusna aby som to tolerovala (jeho ulety).

názor

Ako nehnevaj sa, to Ti narovinu povedal, že vidí riešnie v rozchode??? Ak je to tak, tak asi nemá žiadny záujem to riešiť a už vôbec mu nezáleží na Vašom vzťahu.... ešte by som pochopila, keby raz za čas zahol a nikdy v živote by sa o tom nesnažil ani zmieniť pred Tebou... ale keď povie na rovinu, že rozchod, tak mu na Tebe asi vôbec nezáleží...

22CapsLK

vrtacka - on nechcel aby som mu to ospravedlnila. On videl riesenie v rozchode, pretoze /ako ma pozna/ myslel si zeby som to neospravedlnila.

skauka

by sa mu zmenili pri detoch priority?

z toho usudzujem:
1. priorita sex
2. 3. 4. ...deti?

25rokov je vek (ja mam tiez 25) ked uz zena mnohokrat ma predstavy o buducom zivote, prinajmensom vie, ze chce mat deti s muzom, ktory ma rovnake hodnoty..

nezufaj! ono sa to vsetko poriesi:)

vrtačka

Caps, na jednej strane píšeš, že si myslí že je to nejaká jeho duševná porucha a na druhej sa jeho priority pri deťoch zmenia? tá porucha sa zrazu stratí? to je dosť protichodné.....možno len vie, že si na neho príliš naviazaná vzhľadom na to, čo si napísala o sebe vyššie, že máš zdravotné problémy a iný by to s tebou len tak ľahko nevydržal....ale áno vydržal a nemusel by mať popri tom ďalšie ženy a ešte si to pred tebou ospravedlňovať...skutočná láska dokáže náš všetkých zmeniť a nepotrebujeme sa správať ako zvieratká...a on sa zachoval celkom hnusne v tom, že chce od teba, aby si to mu to ospravedlnila...

skauka

by sa mu zmenili pri detoch priority?

z toho usudzujem:
1. priorita sex
2. 3. 4. ...deti?

25rokov je vek (ja mam tiez 25) ked uz zena mnohokrat ma predstavy o buducom zivote, prinajmensom vie, ze chce mat deti s muzom, ktory ma rovnake hodnoty..

nezufaj! ono sa to vsetko poriesi:)

22CapsLK

skauka:

ja nemam chut na inych... myslienky sem tam prebehli (alebo v sne), ale asi by som to nikdy nedokazala! proste naco, ked mi partner vyhovuje.