ahojte
píšem,lebo potebujem Vašu radu,neviem si sama, resp. neviem nájsť spôsob,ako problém vyriešiť.
Partner má depku,stres alebo ako to nazvať z každého rožka troška,začína mu škola,aj v práci to nie je celkom ok, my sme sa trošku pochytili-skratka zo všetkého niečo...
Hľadá a našiel spôsob ako to vyrieši, opiť sa,kedy sa dostane do stavu ,že na nič nemyslí...na to som mu samozrejme nepovedala nič , ale ked si takto predstavuje večer je to jeho vec.
Mám pocit,že vôbec so mnou nechce tráviť čas,kvoli jeho nálade ,psychyke...doma som celý týždeň,ja sa na to pozerám tak,že sme mohli byť spolu, porozprávali sa o tom... lenže on evidentne nechce,vždy nájde nejakú ,,výhovou,, alebo odpovie niečo v štýle výhovorky.
Moja prosba na Vás,milé ZRELšIE dámy,ktoré majú nejaké to psychycké cítenie,vžitie sa, ao by ste postupovali vy? ako mu môžem pomocť ? vzťah som nikdy nemala,toto je moj prvý a verím že aj posledný ,preto neviem riešiť takéto problémi...pravdupovediac,ani som ich nikdy neriešila...domyslieť si možte,čo ja riešiť nebudem.
ĎAKUJEM VOPRED.