Dnes som túto kozmetiku videla v 101 drogérii...máte s ňou nejaké skúsenosti...aj cenovo je výhodná...
Nyc kozmetika
mnohí mladí ľudia si kupujú kozmetiku v čínskych obchodoch, takže si myslím že NYC je dobrá kozmetika na rozdiel od iných pofiderných, ktoré nie sú označené ani značkou :) na niečo predsa zomrieť musíme - ženy, ale budeme aspoň krásne :) Ja používam rôzne:Puppu, Dermacol, Lorealku,... teraz som prešla na NYC a očné tiene majú fakt super vrelo odporúčam
pozdravujem osobu co oznacila parabeny ako rakovino-tvorne.slecna su to antimikrobialne latky pritomne asi vo vsetkej kozmetike. na tieto latky zvyknu byt alergie.
a co sa tyka ceny no je to diskutabilne,aky vyskum moze byt ked konecna cena produktu je taka aka je.(ale tym nehovorim ze drahe veci mozu byt lepsie)
Ja som si kúpila make-up no poviem vám pravdu je to ten najhorší aký som kedy mala!
obsahuje to rakovinotvorné látky - parabeny
ja som sa na jednom českom fore dočítalo o tom že to má voľaké nebezpečné až smrteľné látky ..ani na zvieratách to netestujú ...no bohvie čo je na tom pravdy.. ale aj dosť báb si ju chváli ..
Ja s nou spokojna vobec nie som, tiez som testovala - ceruzku na oci, tiene a lak na nachty, lebo to bolo lacne :D Ale vyhodila som to. To uz radsej za rovnaku cenu Essence alebo Catrice, tych vyrobkov mam plne policky :)
Ale ved vyskusajte, uvidite, vam sa mozno zapaci.
aj ja som to zahľadlia a celkom aj dobré ceny na to majú ..bohvie čo to bude ..