Ahojte, o predčasnej ejakulácii je tu popísané mnoho. Chcem sa spýtať, neviete aký účinok má na predčasnú jekauláciu antidepresívum WELLBUTRIN?
Užívam ho už asi dva mesiace, a mám problém s predčasnou ejakuláciou. Myslíte že je dôvod na zmenu antidepresív? Inak antidepresíva neužívam z dôvodu predčasnej ejakulácie. Neviem či je dobré spýtať sa psychiatra na zmenu antidepresív riešiacich aj predčasnú ejakuláciu.
predčasná ejakulácia - antidepresíva
Ahoj.,
Je pravda, že o predčasnej ejakulácii sa už na fórach veľa diskutovalo. Pokiaľ ide o Wellbutrin (bupropión), nie je to liek, ktorý sa bežne používa na liečbu predčasnej ejakulácie, aj keď je skutočne užitočný pri liečbe depresie a úzkosti. Ak máte problémy s predčasnou ejakuláciou, možno stojí za zváženie ďalšie možnosti.
Osobne som mal podobný problém a našiel som veľmi účinné riešenie v Priligi (Dapoxetine). Tento liek mi veľmi pomohol a zlepšil kvalitu môjho života a intimity. Je však veľmi dôležité používať iba kvalitné Priligy zo spoľahlivých zdrojov, aby sa zabezpečila jeho účinnosť a bezpečnosť.
Odporúčam dôveryhodný zdroj, kde vždy beriem lieky, ktoré potrebujem:
vysoko kvalitný Priligy (Dapoxetín) - surl.li
vysoko kvalitný Wellbutrin (bupropión) - surl.li