Ahojte, ako už je spomenuté v nadpise, zaujíma ma, či niekto schudol tým, že denne "hopkal" na trampolíne :) Som dosť lenivá teraz cez zimu, v jeseni som chodila aj do fitka, potom som to časovo nestíhala, v lete veľa športujem v prírode, no aj tak mám problém s váhou, nakoľko ja sa so sladkým mám veľmi rada :)))
Trampolína mi príde zábavná, tak ma napadlo, či by som na nej aj nemohla napr. niečo zhodiť :) - aby ma to viac inšpirovalo :)) ďakujem
Trampolína - schudli ste niekto vďaka pravidelnému cvičeniu na nej?
Áno, schudla som po celkom krátkej dobe a cvičím už dva roky, je to parádna vec na tvarovanie postavy. Hlavne nešetri na kvalite a obrát sa na špecializovanú predajnu ako garden-life a pod.
Tiež mi pomohla. Určite sa oplatí investovať, ak Ta to baví, neváhaj. Ja som schudla už po mesiaci 2kg
Pomohla, hlavne na spevnenie zadku a stehien. Mám tramolínu na záhrade a cvičím 3x týždenne (cez zimu samozrejme nie). Dá sa aj do bytu kúpit, len odporúčam kúpiť kvalitnejšiu, nech aj niečo vydrží, keď sa pravidelne používa
My sme kúpili túto trampolínu detom na záhradu www.garden-life.sk a nakoniec som sa do nej tak zamilovala, že som na nej každý deň aj hodinu keď je počasie. Ono sa to nezdá, ale vždy som totálne spotená a na druhý deň mám svalovicu. Určite je to vhodná forma chudnutia
Plavanie.
Inac zle travenie dodava aj malo zivin a tiez materialov potrebnych na tvorenie neurotransmiterov.
Zle travenie moze byt povodna pricina stoviek roznych zdravotnych problemov.
Pavanie v pomerne studenej vode(24 stupnov celzia) spali najviac kalorii,az 900 Kcal/hod, cast zo sacharidov na tvorenie mechanickej energie, cast z tukov na termogeneraciu.
Pomale travenie je casto z nedostatku zaludoicnej kyseliny, ked jedlo sedi v zaludku hodiny ako tehla a caka, kym sa vyluci dostatok kyselin. Moze to byt aj z nedostatku mikrovlaknin ba dokonca aj enzymov.
Motilita v crevach je tiez stimulovana mikrovlakninami, crevo sa ma do coho "zapriet"
Nuz coho mas malo sa da lahko doplnit.
Rada na zvysenie mnozstvoa kyselin v zaludku,
s tazkym bielkovinnym jedlom nepi a neried si kyseliny aspon 2-3 hodiny.
Az potom pi, aby sa to splachlo do crev a telo sa precistilo. Pit treba hodne, ale nie s velkym alebo tazkostravitelnym jedlom.
RNG, myslíte, že tramp. môže pomôcť pri probléme s pomalým trávením? minimálne je super na pozitívne zlepšenie psychiky, človek sa na nej odreaguje, za 15min je mokrý ako myš, pokiaľ na nej napr. simuluje beh a pod.
Trampolina podporuje pruznost organov a cirkulaciu, ci uz krvi alebo lymfy.
Ze by mala nejaky vplyv na chudnutie, o tom velmi pochybujem. Netreba verit kazdej reklame vyrobcov.
ja som si kupila takuto fit trampolinu mensiu aj tym drzadlom a ta je normalne dovnutra
www.youtube.com
U nas ma tiez sused taku tu velku so sietkou, ale tak ti ju vyuzivaju naplno, ale to maju taku tu obrovsku, kde naraz skacu aj 4 deti cez 10r :)))