Naozaj sme raj pre vydriduchov?

Príspevok v téme: Naozaj sme raj pre vydriduchov?
nastvana

Dcera sa vratila z liecby u zazracneho cudzinca, ktory sa udomacnil na Slovensku. Uz ich je tu pozehnane, zda sa, ze Slovensko sa stalo rajom pre vselijakych vydriduchov, ktorych doma nechcu, alebo im pravom neveria. Tento uzasny clovek - vola sa Dr. Jozef Nema, stranka:

si svoje centrum nazval honosne klinika a rozbieha cinnost po celom Slovensku. Aj ked som dceru pred tym odhovarala, nedala si povedat. Teraz place a bucha si hlavu o stol, lebo musi ist konecne tam, kam mala ist uz predtym - k lekarovi. Akurat jej mohli ostat vyhodene peniaze a nemuselo jej byt tak zle ako teraz.
Kedy sa uz spamatame a uvedomime si, ze keby ti cudzinci boli naozaj taki perfektni, uz by sedeli nie na chudobnom Slovensku, ale niekde v New Yorku a svet by ich uznaval. A nemuseli by sa chvalit sami.
A aka preboha klinika! Ved klinika je nemocnica, kde su aj lozka, nie jedna miestnost na masaze a kecanie. Ti ludia uz skutocne nemaju sudnost ani stipku pokory. A tito nas chcu liecit?

nastvana

Mne sa to zdalo hned podozrive, ked som si precitala ten jeho zivotopis. A ked sa clovek aj na neho na tej fotke pozrie, tak uz hned citi nedoveru. A nie je uvedena ziadna konkretna skola, aby sa to pripadne dalo overit, vsetko len take naznaky. Ved napriklad aj z byvaleho Sovietskeho zvazu sem pride kadekto a z Balkanu ani nehovorim. Obavam sa, ze to suvisi s nasou dovercivostou, inak by sa sem netrepali. Napriklad v takom Nemecku by ich hnali ajn-cvaj.
Stve ma to samozrejme, lebo dcera teraz place, ale ked som ju vystrihala, to nepocuvala, mala svoju hlavu. Snad to bude dobre aspon na to, ze druhykrat si da pozor.

veda

Preto nejdu pretoze inde maju prisne zakony a tam by im to nepreslo a tu u nas si kazdy robi co chce.Preto su u nas.
Len sa pozri na tie ubohe REKLAMI ako oblbuju vlastny narod.

2bodka

mne sa najviac "paci" galeria a na nej clovek na 12 fotkach odfoteny z kazdeho uhlu :)) tomu hovorim narcis, nie liecitel

nastvana

Mne je smutno aj z toho, ze si nas vyberaju ako obete. Aj tak sa tu uz zije stale tazsie, sme slaba ekonomika, preco nejdu radsej niekam do bohateho kraja, kde nemaju ludia tolko starosti ako my? Ako mozu ludi takto podvadzat a robit ich este nestastnejsimi ako su?

veda

Ale inak ta chapem ZE SI NASTVANA.Ale my s tym nic nenarobime.To sa mi az niekedy rozum pozastvuje ked vidim ake vselijake metody pouzivaju ty liecitelia. Len aby tahali od ludi peniaze.vid prikl.lietajuce deti ci ako sa ta terapia volala.

nastvana

Ano, mas pravdu, ze za to mozeme my, lenze preco si napisu na stranku taketo bludy? Clovek si mysli, ze je to naozaj lekar, ze vie co robi, ale pritom je to vsetko len bohapusty podvod. Ved ako lekar musi vediet predovsetkym to, co je to klinika, nie? Ako sa moze takto oznacit? Ale jasne, sme sprosti. Prichadzaju z krajin, kde bola vojna, navyse vystriedaju milion povolani, az sa nakoniec uchytia v takomto, kde sa da ludi najviac balachat. A o ich erudovanosti sa aj tak neda nic zistit, ved kto by sa s tym aj namahal? A naco? Ludia su tu dovercivi, staci si vycapit na internet aky som skveli a najde sa dost sprostych, ktori tomu uveria.

veda

nastvana
A co myslis?koho je to chyba?V prvom rade ludi.Pretoze on ich nasilu k sebe netaha.Ale na druhu stranu ked ma niekto problemi a nevie si rady.TAK SKUSA VSETKO.Ako sa hovori.TOPIACI SA AJ SLAMKY CHYTA.A takyto ludia[liecitelia] sa toho chytaju a zneuzivaju.[vedia ze v ich krajine by im to nepreslo tak to skusaju u nas na sk]A kedze chory ludia su najvacsi biznis pre pochybnych liecitelov stale sa im bude v ich biznise darit.Stale sa niekto najde kto im naleti.Lebo kazdy chce byt zdravi a citit sa dobre.