Naozaj sme raj pre vydriduchov?

Príspevok v téme: Naozaj sme raj pre vydriduchov?
nastvana

Dcera sa vratila z liecby u zazracneho cudzinca, ktory sa udomacnil na Slovensku. Uz ich je tu pozehnane, zda sa, ze Slovensko sa stalo rajom pre vselijakych vydriduchov, ktorych doma nechcu, alebo im pravom neveria. Tento uzasny clovek - vola sa Dr. Jozef Nema, stranka:

si svoje centrum nazval honosne klinika a rozbieha cinnost po celom Slovensku. Aj ked som dceru pred tym odhovarala, nedala si povedat. Teraz place a bucha si hlavu o stol, lebo musi ist konecne tam, kam mala ist uz predtym - k lekarovi. Akurat jej mohli ostat vyhodene peniaze a nemuselo jej byt tak zle ako teraz.
Kedy sa uz spamatame a uvedomime si, ze keby ti cudzinci boli naozaj taki perfektni, uz by sedeli nie na chudobnom Slovensku, ale niekde v New Yorku a svet by ich uznaval. A nemuseli by sa chvalit sami.
A aka preboha klinika! Ved klinika je nemocnica, kde su aj lozka, nie jedna miestnost na masaze a kecanie. Ti ludia uz skutocne nemaju sudnost ani stipku pokory. A tito nas chcu liecit?

mobil

teda, tie fotky sú neopakovateľné!!!!!!!!!! to si fakt treba pozrieť na tej stránke, zábava na celý týždeň. kto už len môže ísť na liečenie k takémuto človeku. naštvaná, nič v zlom, ale videla tú jeho stránku tvoja dcéra predtým ako tam išla? on celý potetovaný, na fotkách vyškiera ten umelý chrup a tie pózy sú za všetky prachy sveta. stránka síce vymazaná, ale našla som si ju podľa jeho mena na internete:

www.clinicjjnema.sk

argent

Presne ako tu niekto poznamenal: na Slovensku nie sú zákony, ktoré by zabraňovali podvodníkom usadiť sa tu. Predstavte si, že na masérske povolanie vám stačí nejaký pofidérny certifikát a môžete sa pokojne pasovať za liečiteľa. Keď si predstavím, že k takému indivíduu príde chorá žena, vyzlečie sa mu v dôvere, že veď je to lekár a on ju pokojne premaká, premasíruje, ešte sa pri tom nebodaj aj odbaví a ona mu za to zaplatí. Neuveriteľné!

ojojoj!

sak tu nikto nenadava na liecitelov ale na tych cudzincov co sa sem nasackovali a stale sa sackuju. albertova je tusim psychologicka a nie liecitelka. ale aj u nas su vselijaky vyddryduchovci aj ti slovensky len sa to tu tak hemzi podvodnikmi.

svetlana.h.

ludia, nenadavajte tu na alternativnych liecitelov. co pre nas urobila doktorka albertova (neviem aky ma titul ale nejaky ma) to neurobil ziadny lekar. nemozno hadzat vsetkych do jedneho vreca. kazdy nie je vydryduch. na slovensku su aj slusny ludia a patri im ucta.

nastvana

tuto stranku mi teraz poslala kamaratka mailom, ale tam nie je nic o nejakom lekarskom titule, len maserske sluzby a ani nic o nejakej klinike, ako sa prezentuje na webovej stranke. mimochodom - tu stranku mi uz z prispevku vymazali.

www.skfirmy.com

nastvana

Najskor chcela ist k Borisovi Suboticovi, ale to ju vystrihal muzov kolega, ze u neho necha niekolko desiatok tisic a vysledok ziadny. Tak sa dala nachytat na tohto. A pritom sme jej s muzom hovorili, aby neverila cudzincom, ktori sa u nas uhniezdili, ze to je velka neznama. Ale na nu asi tie vymyslene tituly urobili dojem, inak si to neviem vysvetlit. Horsie ale je, ze okrem penazi sa aj velmi zle citi, ma strasne bolesti chrbtice a krce v bruchu. Uz prisiel jej priatel a berie ju do nemocnice. Toto nemuselo vsetko byt, keby bola mala vcas rozum. Dufam len, ze to dobre dopadne. Lebo inak asi pojdem tomu chlapovi osobne strelit po hube.