Kde je najlepšia sexuologička? Prosím len z Bratislavského kraju MA a BA

Príspevok v téme: Kde je najlepšia sexuologička? Prosím len z Bratislavského kraju MA a BA
gemerka

Dobrý deň

Pochádzam z Bratislavského kraju z Malaciek a hľadám kvalitnú sexuologickú ambulanciu. Ale ako som sa na nete dočítala, že v Malackách nie je sexuologička ale, že je v Bratislave.

Vy chodíte ku ktorej a ktorá je najlepšie a v akej časti Bratislavy a je v nemocnici a je kvalitná?????

Ale hlavne tí čo pochádzate aj z Malaciek, neboli ste v Malackej nemocnici u sexuologičke???? Ak hej, tak mi povedzte na kde presne má ordináciu. Budem vám vďačná. Či to súri. Nie nesúri, len sa chcem sa s nou porozprávať o mojom sexuálnom živote a kde mám bloky a čo mi v tom trápi aby som sa milovala s priateľom a prečo mám taký strach a tak. Je v tom aj veľká psychika.

Ďakujem vám za rady.

makack

pre loser25: mohol by si prosim odporucit toho lekara? ak nechces verejne, tak mne na mail, mal by byt viditelny. Dakujem.M.

AdamKrt

gemerka - ver, ze na to mozes dojst aj sama a nepotrebujes barlicky.

Klasika - mlade dievca, zena - strach o buducnost, otazka dovery v partnera, keby sa nieco prihodilo. Dalej jeho postoj k tehotenstvu, dietatu. Plany do buducnosti a pripadne materstvo, obavy o zdravie. Mozem tam byt este nejaka trauma, ci zla skusenost. Vela robi aj pristup partnera.

Je tu cela rubrika venovana sexuologii. Mozes tam napisat svoje problemy a zistis viacero nazorov na ich riesenie a nie iba jeden.