Mozem byt tehotna?

cica

ti mali vedia byt betari ale riadni...!!!!takze kup si test v lekarni ti urcite poradia,alebo zajdi k doktorke a ta ti tiez urobi vysetrenie

help

mozem byt tehotna ak som pred tyzdnom mala nechrabeny sex ale neurobil sa domna?Bol to moj druhy sex.Moze to vplyvat na mezes ked to bolo iba druhy krat?alebo stres?Kolko stji tehotensky test a aky je najlepsi?pls poradte!

iq-ecka

Markketa? Nie nemeskaju mi 3 mesiace, v jan. a vo febr. som mala, len akosi uz viac ako tyzden nechodia a akosi nie je mi vsetko jedno...Pocula som, ze zena aj ked je tehotna tak prve styri mesiace moze mat krany...a zda sa mi, ze aj ked moc nejem akoby som 1-2kg pribrala...

markketa

no ahoj moja zlata.velmi sa myliš ak si mysliš,že takto nemožeš otehotniet.nie každa žena je taka,že sa može chlap do nej aj urobit a neostane tehotna.je to len do štastia a ptazka času.kedy sa im to pritrafi a žena ptehotnie.ak mal už po,ako pišeš,mohol mat semeno ešte pod predkožkou,alebo na penise a ako ta snim dolu šuchal,spermie sa ti tam pekne krasne mohli dostat.vieš čo vravi to stare porekadlo?niektorej žene muž pleskne s trenkami po riti a je vtom!lahko sa to mohlo stat aj tebe.ak ti už 3mesiace meškaju,niečo sa v tebe deje.netvrdim,že musiš byt tehotna,možno ste mali stastie a nemala si plodne dni,ale určite to nieje normal.ak ti tak dlho meškaju.chod ku gyn.

ivka2

ked ani nepresiel priamo, tak z coho chces otehotniet.....a aj keby presiel tak neotehotnies...keby sa ti vystriekal dnu tak pochopim ze polemizujes, ale pokial na zadok tak z coho mas strach??
vies kolko krat by som uz bola tehotna kebysa z toho co ty pises malo otehotniet???ved kopu zien sa snazi o babo , a priatel im to da dnu a neotehotneju hned na prvykrat , niektore ano, ale nie vsetky...neber to v zlom, ale fakt taketo blbosti sa pytat....