Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
jááááj, ale viem, že na mňa nemáš( chceš? trocha ti ešte prihodím:)
tak sa vyrovnávam:)
ale, už som počula aj takú vec, že sa musím so svojím výnimočným darom vyrovnať a nie tu okolo toho revať a neviem čo ešte:)
myslíš? a hej, včera som dostala prednášku od šaktušky:) čo ti poviem, lilithka, a dobre, moje výkyvy mi robili vždy problém, aj v škole, jednoducho som bola až neskutočne zábavná, no, bavila som všetkých, fakt, aj keď neviem, či to bolo vždy bavenie, ale určite nebolo ticho; a koľkokrát som si vypočula, "ty chceš aby ťa vyhodili? toto si dovoľuješ k vyučujúcim?" bože, ako som sa vždy zľakla, že som to naozaj prehnala a teraz bude koniec, lebo sa neviem spratať do kože a aké to bolo milé vyslobodenie, keď som tichučko sedela v lavici, ani slovko som už nechcela povedať a týto moji vyučujúci ma vťahovali do rozhovorov, furt, že a čo si ja o tom myslím, tak, tak
nie je mi to príjemné, že som takáto, ale zase, naozaj som bola medzi ľuďmi najviacej žiadaná, aj keď mi to nie je príjemné a radšej by som brala kľudnučkú lilithkynu povahu:)
no, nana, nevyznám sa
ako sa mávate všetci? šaktuška, predstav, mne je tiež dosť dobre:) ale fakt, ľudenka:)
dobrý deň, som na fóre prvý krát, rada by som sa spýtala, či má niekto skúsenosti so zeleným jačmeňom. ako ho používať a kde ho kúpiť. mohol by mi pomôcť s imunitným systémom
dobre tak ked si domerate vedla prsteky,pridem vecer :-D
a zdravim lilith-ku,tiez tu operuje vedla :-)
paaaaaaaa zatim...