Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
netreba byť milovaný len mužom,stačí keď ťa milujú tí ktorí sú okolo nás!
Najhoršie je,keĎ nevieme ako rýchlo,čo najrýchlejšie pomôcť!
na trápenie nie sme sami, nenechajme sa oklamať, trápi nás to, čo trápi teba, veľmi
vieš, mám teraz jedno z krajších svojich období, cítim sa milovaná, nie mužom, proste len tak, ľuďmi, je mi veľmi ľúto, že kamarátka necíti, alebo sa nechala oklamať, že s ňou neprežijeme jej kríž
aj ja posedím,bola mi už zima,tak som rada,že tu nebudem sedieť a zohrievať sa sama:-)
ethel, neviem o čo ide a keď príde vhodná chvíľa, tak sa mi možno táto pravda odhalí, ale rada tu budem sedieť, vydržím....
keby som vedela ako sa dá zahneť trápenie niekoho z vás....keby sa to dalo....ale veď preto sme sem prišli a preto sem stále chodíme,tu sa liečime a obšťastňujeme...tak prikúrme do krbu a posadajme si...prediskutujeme to a bude lepšie..
nie je to žiadna sranda, ale má to zmysel, deje sa to, pretože to v sebe ukrýva veľkú pravdu, len ju odhaliť
presne tak, ethel, aj ja si takéto počínanie vážim, veľmi ma trápi, ak niekto trpí, nechcem, aby ste trpeli, prestaňte, nič a nikto nám nemôže stáť v ceste, aby sme nepoznali skrytý význam našich problémov!
a pre toto vás lúbim!
Ahoj Katka...hovorí sa v núdzi poznáš priatela a ja som rada,že keď tu niekto začne trpieť do takej miery,že sa nám s tým aj prizná,tak sa to tu zaplní dušami,čo chcú byť s tou dušičkou...