Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ethel

netreba byť milovaný len mužom,stačí keď ťa milujú tí ktorí sú okolo nás!
Najhoršie je,keĎ nevieme ako rýchlo,čo najrýchlejšie pomôcť!

katty19

vieš, mám teraz jedno z krajších svojich období, cítim sa milovaná, nie mužom, proste len tak, ľuďmi, je mi veľmi ľúto, že kamarátka necíti, alebo sa nechala oklamať, že s ňou neprežijeme jej kríž

katty19

ethel, neviem o čo ide a keď príde vhodná chvíľa, tak sa mi možno táto pravda odhalí, ale rada tu budem sedieť, vydržím....

ethel

keby som vedela ako sa dá zahneť trápenie niekoho z vás....keby sa to dalo....ale veď preto sme sem prišli a preto sem stále chodíme,tu sa liečime a obšťastňujeme...tak prikúrme do krbu a posadajme si...prediskutujeme to a bude lepšie..

katty19

nie je to žiadna sranda, ale má to zmysel, deje sa to, pretože to v sebe ukrýva veľkú pravdu, len ju odhaliť

katty19

presne tak, ethel, aj ja si takéto počínanie vážim, veľmi ma trápi, ak niekto trpí, nechcem, aby ste trpeli, prestaňte, nič a nikto nám nemôže stáť v ceste, aby sme nepoznali skrytý význam našich problémov!

ethel

Ahoj Katka...hovorí sa v núdzi poznáš priatela a ja som rada,že keď tu niekto začne trpieť do takej miery,že sa nám s tým aj prizná,tak sa to tu zaplní dušami,čo chcú byť s tou dušičkou...