Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ahojte! Lili, viem sa do malého vžiť. Mal som síce len 5 rokov, ale dodnes si na to pamätám. Mama robila cirkus (a to je lekárka), otec ju ukľudňoval, ja som sa snažil dýchať a brat spal vedľa. Keď mama dospela k záveru, že už bolo dosť tých 40-ciatok, namočili plachty do studenej vody a zabalili ma do nich ako múmiu. Prvé dva razy som myslel, že nastala moja posledná hodina, ale potom sa mi uľavilo, a už to bolo dobré. Takto sa mi to vrylo do pamäti. Nechcel som ťa vyplašiť. Štupel malý, len nech sa vyzdravie.
:-)))) a to som týždeň vyberala podla farby auta:-))))A keď som si ho doniesla domov,hneď som tepovala koberčeky...:-)))
No vy zeny ste dokonale v malickostiach...hned nejaka vonavka do auta...:-)))
joooj to ho nepoznáš:-))))Ale nevadí,aj tak by mu tam vadila moja jahôdka:-))))
Pockaj za chvilu, to teraz hra chrumkaveho, ale postupom casu mozno bude viac v aute ako Ty...
Lili,vieš ako ešte znížiť teplotu?Napustíš mu vaňu takej teploty ako je jeho teplota tela a postupne mu budeš do nej vpúšťať studenú až do teploty 37.Nech tam sedí aspoň pol hodinku..
S_M...:-DDD manžel odmieta auto,vraj je moje,nechce na ňom jazdiť,tým som už za tieto týždne prešla:-DD
no mozno ho bude viac manzel pouzivat...sa mu zapaci a bude furt chodit na aute
S_m..ano na tú svoju mobilnosť sa teším:-)))Budem ho využívať,to som si istá...konečne sa nebudem musieť niekomu doprosovať,keď budem potrebovať niekam súrne na aute..