Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

Dobry vecer Milosko.Toto nie je tema.Toto je tema-netema.A ked mozes,nepohrdaj nou-to magorenie nebol utok na teba.

panika

Bruni,ja to nechapem-NENI TO TAM.Takze znova_vies co bola ta kočka,co pila tych 6 L denne?Dnes som s nou kecala a mozno budeme spolu chodit behat.Vzdy ked pojde na cikpauzu,ja mam sancu ju dobehnut.A potom som si zrazu uvedomila, ze my nebudeme behat,ale ja ju budem vlastne nahanat:-)

brunuska

no myslim ze slepa nie som- asi to Andrej vytrel - lebo fakt tam nic nie je panika! nevadi- uz sa tym netrap vies kolkokrat sa to stalo mne??? :-) bru nocku

brunuska

preboha aj vam ide ta hola babika tak na nervy??? vsade je!!!
reklama ...
nie panika my sme sa s tymi lizatkami nepichali my sme ich lizali ! - jeezis tato veta fakt stoji za vsetky drobne :-))))
Katus jemu tie basne same idu... :-)
ja ich pisem len ked som total down to su ine basne - Erbenove Kytice nic proti tomu :-) inak to su moje najoblubenejsie-morbidne trosku ale krasne :-)
a co som este chcela...panika nenapinaj ma kam si mi slahla ten odkaz??? do akej temy-ani nezaspim kym si to neprecitam.

panika

brunuska si prec?by ma zaujimalo,ci ste sa tiez tymi lizatkami pichali.To bola normalne zbran.Asi ju vezmem do batoha,ked pojdem do tych hor (pre medvede)

panika

ja skor prozu.Ale s dedkom som chodila na pohreby (to bolo detstvo) a on tam maval tie recicky.Ocenila som to,ked zomrel kamarat a ja som musela napisat prejav.Vsetci plakali,takze asi bol dobry.Zo vsetkych tych prednesov si pamatam len prejav na maj (teda jeho zaciatok).Ked ho hovorili na dedkovom pohrebe...