Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Dee, špenátik? A načo! Daj čipsy, nech už kukáme tú telku a dopozeráme a ideme spať. Dnes nič nevar. Vezmi handru, čosi poriaď, vyber kury a vajcia z tajného miesta a ideme sa kúpať. Odmontujeme ventil a možme si v konečnom dosledku pripraviť aj bazén. Zaplávame si a potom sa budeme opaľovať. Len nič nevar!
panny naše vzácne, ako pozerám, tak pozerám, ale nevidím, že by niektorá z vás sa pripojila k Miloškovi:)) Miloško, na čo ich nalákame? :))
Ďakujem za smajlíkov, Gomézko. Chceš si ma získať, teda, predpokladám, že?
dnes je zeleny stvrtok, nie?Asi by som mala uvarit spenatik:o)
Nikto nepracuje, Goméz. Nevidíš? A načo!
a toto je teda pre katušku:))))))))))))))))))):))))))):)))))))):))))) :)))))))):))))))
tak toto asi ani nieje možné! Neverím vlastným očiam. Pracuje tu vôbec niekto? Alebo máme stretko na hrádzi?
Milli, a kde si zabudol smajlíkov? Mňa si získaš iba smajlíkami.
Katty, mala by si sa asi trošku krotiť - hlavne, čo sa týka toho slovníka - lebo tu zvíta Andrej po druhý krát a možno už naposledy. Neviem, či budeš mať dosť "financií" na ďalší byt; leda tak na podnájom...
Babenky, choďte si pospať, ja tiež potrebujem vypadnúť, ale už mi nebuďte také smutné. Sa na to vyprdnite, na všetko a verte, že nový začiatok existuje. Len toľko nateraz. Čau.