Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ahoj katy :))
ako zijes?
tento vikend bol pre mna neuveritelne dobry
pekný, Dee...
myslim, ze stym nebude problem, pretoze dnes mam take hodiny, kde sa ani ozvat nemusim, iba pocuvat.
Uz padam, pekny dnik:o)
Rozumiem, tak potom, podľa toho, ako viečka vyzerajú, by som zašla za vyučujúcim a požiadala ho o diskrétnosť, čisto si to v škole odsedieť.
musim, uz som si kvoli chorobe vycerpala mozne absencie. A aspon tam trochu vypnem ak to pojde, neviem teraz zostat doma.
Dobré ránko, Dee. Už som sa pýtala aj mami, ale nevieme poradiť. A musíš ísť do školy? Ja by som nešla...
dobre ranko vsetkym. Neviete ako sa daju zmiernit opuchnute viecka? Nejaky rychly babsky recept, zachvilu idem do skoly a od placu mam viecka strasne opuchnute, tak ze neviem poriadne udrzat oci otvorene.
Inak vy ste dobre streleni, do noci byt hore a uz tak skoro tu buntosit. Wow.
No nádhera, 1.21, ste vy normálni? Milli, dnes ideš somnou behať, ty máš úplne pomýlený režim! Panika, ty najkrajšia, ja som najkrajšia! A čo, vy všetci...!
Brunuška, myslím na teba a úsmev, miláčik. Žiadne strachy, nikdy ťa neopustím! Dobré ránko!
no a kym naozaj odidem,skusim prehodnotit svoj pristup k sebe.Neviem,ako som prisla na to,ze som najkrajsia na Slovensku,pretoze som najkrajsia v celej strednej Europe (Ó,co to tu smrdi?)
No ja jedu.
Prajem aj ja vsetkym krasny den.Vsetky starosti hodte za hlavu a vykrocte pravou nohou....(velkym bocianím krokom)