Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
pekný, Dee...
myslim, ze stym nebude problem, pretoze dnes mam take hodiny, kde sa ani ozvat nemusim, iba pocuvat.
Uz padam, pekny dnik:o)
Rozumiem, tak potom, podľa toho, ako viečka vyzerajú, by som zašla za vyučujúcim a požiadala ho o diskrétnosť, čisto si to v škole odsedieť.
musim, uz som si kvoli chorobe vycerpala mozne absencie. A aspon tam trochu vypnem ak to pojde, neviem teraz zostat doma.
Dobré ránko, Dee. Už som sa pýtala aj mami, ale nevieme poradiť. A musíš ísť do školy? Ja by som nešla...
dobre ranko vsetkym. Neviete ako sa daju zmiernit opuchnute viecka? Nejaky rychly babsky recept, zachvilu idem do skoly a od placu mam viecka strasne opuchnute, tak ze neviem poriadne udrzat oci otvorene.
Inak vy ste dobre streleni, do noci byt hore a uz tak skoro tu buntosit. Wow.
No nádhera, 1.21, ste vy normálni? Milli, dnes ideš somnou behať, ty máš úplne pomýlený režim! Panika, ty najkrajšia, ja som najkrajšia! A čo, vy všetci...!
Brunuška, myslím na teba a úsmev, miláčik. Žiadne strachy, nikdy ťa neopustím! Dobré ránko!
no a kym naozaj odidem,skusim prehodnotit svoj pristup k sebe.Neviem,ako som prisla na to,ze som najkrajsia na Slovensku,pretoze som najkrajsia v celej strednej Europe (Ó,co to tu smrdi?)
No ja jedu.
Prajem aj ja vsetkym krasny den.Vsetky starosti hodte za hlavu a vykrocte pravou nohou....(velkym bocianím krokom)
Ahoj, necvicievam,ale mienim zacat.Momentalne som sa zacala detoxikovat.Brrr-asi som si nevybrala najprijemnejsi sposob,kazde rano pijem taku hlinku.
A co sa tyka spania, moc som tomu nedala-ALE VED NEMOZEM BYT KAZDY DEN NAJKRAJSIANA SLOVENSKU :-))))))