Chcem si umyť ruky

aja25

Steffi alergolog vam povie presne...a myslim ze tie testy sa robia aj takym malickým detom...su to potvory tie alergie!!!!!

aja25

Ethel co si sisi nezatazujes v pohode....Cakala som ze sa ozves keby som ta tu nebola zastihla uz by som vyzvedala mailom...hi.Len ma trosku tlaci cas lebo
som este trochu dezorientovana z novej prace ale lepsi sa to....hi.Co nas lyziar?

steffi

aja25 no ja sa len dohadujem s manzelom ci nebude alergik lebo tie kasle su niekedy na nevydzanie a syncek je maly maĺ 2 rocky takze on mi nevie povcedat presne ani popisat co vlastne a ako mu je len ked sme napr vonku tak v kuse si sucha nostek a stale mi hovori ze bibi uz som z toho niekedy ozaj zufala vies keby mi lekari povedali ano je alergik tak aspon viem ze co je vo veci ale takto si uz aj namyslam vela krat blbosti a sama sa trapim potom:(

ethel

veru alergie besnejú,ja som bola pred hodinou s ockom na urgente,tiež alergia,až ma triaslo,nezvládam pohlad na trpiacich rodinných príslušníkov.
Steffi,toho alergológa určite navštívte,možno nasadí ešte niečo iné..

ethel

ajočka,mne je blbé ťa tým zaťažovať,preto som o tom už nepísala..búrka bola velmi silná,až mi zvieralo hrudník a po odchode návštevy vyšlo slnko,až ma to nahnevalo a urazilo..

aja25

Steffi zda sa mi ze vsetci alergici maju tetnto rok tazsi....Videla som moju sestru cela je opuchnuta zle sa jej dycha,kasle...a kolegyne tak isto...To bude tou miernou zimou.