Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

aja25

Steffi alergolog vam povie presne...a myslim ze tie testy sa robia aj takym malickým detom...su to potvory tie alergie!!!!!

aja25

Ethel co si sisi nezatazujes v pohode....Cakala som ze sa ozves keby som ta tu nebola zastihla uz by som vyzvedala mailom...hi.Len ma trosku tlaci cas lebo
som este trochu dezorientovana z novej prace ale lepsi sa to....hi.Co nas lyziar?

steffi

aja25 no ja sa len dohadujem s manzelom ci nebude alergik lebo tie kasle su niekedy na nevydzanie a syncek je maly maĺ 2 rocky takze on mi nevie povcedat presne ani popisat co vlastne a ako mu je len ked sme napr vonku tak v kuse si sucha nostek a stale mi hovori ze bibi uz som z toho niekedy ozaj zufala vies keby mi lekari povedali ano je alergik tak aspon viem ze co je vo veci ale takto si uz aj namyslam vela krat blbosti a sama sa trapim potom:(

ethel

veru alergie besnejú,ja som bola pred hodinou s ockom na urgente,tiež alergia,až ma triaslo,nezvládam pohlad na trpiacich rodinných príslušníkov.
Steffi,toho alergológa určite navštívte,možno nasadí ešte niečo iné..

ethel

ajočka,mne je blbé ťa tým zaťažovať,preto som o tom už nepísala..búrka bola velmi silná,až mi zvieralo hrudník a po odchode návštevy vyšlo slnko,až ma to nahnevalo a urazilo..

aja25

Steffi zda sa mi ze vsetci alergici maju tetnto rok tazsi....Videla som moju sestru cela je opuchnuta zle sa jej dycha,kasle...a kolegyne tak isto...To bude tou miernou zimou.