Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ciernym ci tmavym oblecenim smutok praveze celkom dobre vyjadris. mas problem prejavit svoj smutok? ved je to normalny pocit
a prave som zistila,ze mam rada medvede-lebo maju dobre nazory.Kupim im (mu) MED
jeeej ako som mohla zabudnut na matematiku, zboznujem ju a doucujem ju a obcas aj fyziku a chemiu
no robila som bojove umenie asi 2 mesiace, ale nechala som to, je to pre mna nezazivne, takisto kalanetika, minule som skusala ale je to nudne, takisto ani taebo ma nebavi..
ja v tej ciernej idem len na pohreb. Myslim, ze oblecenim svoj smutok nevyjadris, nosis ho v srdci. Moja sesternica sa od pondelka prechadza s detmi(8 a 4 roky) po meste v ciernom, aby sa jej kazdy pytal co sa stalo. Koza. Myslim, ze tie deti pokojne mohli ist do skoly a skolky, aj tak to este tak nechapu a nepotrebuju vsade pocuvat co sa stalo.
som muz, 30, zenaty, deti nemam.
mam rad dobre jedlo, turistiku, mapy, matematiku, pavukov a vcely :)
a rad spim
34 (a pol)
zena
knihy,dejiny,(teda kultura a politika)
baví ma žiť
pavukov nemusim, ale hadov sa vyslovene bojim, odjakziva sveta a ropuch sa tiez bojim.
už dávno som ťa odhadla, fraisee, a ešte by sa k tebe hodilo prechovávanie sympatií voči bojovým umeniam
ja neznasam pavukov, bojim sa ich