Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Duševný orgán nemožno inak ponímať, iba tak, že má pred sebou cieľ, a individuálna psychológia chápe všetky javy ľudskej duše tak, akoby boli zamerané na cieľ (A. Adler)
a aj to len pre tie krasne mená
tymto smerom som mimo.z toho mala,co sme mali v skole ovladam -len debilitu a idiotiu /ciu a konfabulovanie
Ahá, Adler, jasné, jeden z tej trojice psychomysliteľov
aký Adler?
a sice neviem kto je Adler (jediny ,ktoreho poznam je kresleny zo South parku)-ale normalne ma to zlozilo
pokr.: Zdá sa, že je pomerne ľahké striasť zo seba tieto pomyselné reťaze, sňať si z očí pásku a nájsť vhodné riešenie. Najvačším problémom može byť váš sposob myslenia. Vaše myšlienky sú na príčine, že sa váš život neposúva dopredu. Pravdepodobne máte strach, ktorý vám bráni v napredovaní.
Ryba: Vaša situácia bude tento mesiac pomerne rozporuplná, keď sa vám bude zdať, že je jednoduchá i zložitá zároveň. Neochota vidieť realitu takú, aká je može tento smútok ešte prehĺbiť. Samy sebe znemožníte vidieť veci jasne a zreteľne. To, čo si myslíte, že vás spútava, nie je problém, ktorý by ste nevedeli vyriešiť.
tak uz tretie nebude.To uz by som nezvladla (keby bolo ako to prve)
prerusila si moje dielo, ccccc
padam sa venovat rovniciam