Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

milli

Musime si vediet opdustat, ved si to urcite myslela dobre. Len ja som sa v zivote naucil, ze su veci, kde treba byt zvlast opatrny a toto je jedna z nich. Clovek sa stale uci..
Ale aj tak si nemyslim, ze by mala Panika nieco lutovat, s jej povahou sa v zivote nastrati.

katty19

Milli, ja si myslím, že toto bude pre paniku prijateľnejšie, ak pozná pravdu. Ale zase, nemyslím, žeby bola taká nešikovná a nedokázala priateľstvo s tebou premeniť na platonickú lásku:) ale teraz možno opať potrebujem dostať po prstoch:) panika, podaj si ma, prosím ťa. Nauč sa to konečne na niekom. A ja som výborný objekt!

katty19

Kebyže len chýrna krásavica, aj vysoko nedostupná. Ešte pred časom chodili chlapíci okolo mojho JA a nadávali, aká som namyslená:) Ja som to samozrejme nepostrehla, veď a načo. Nezaoberám sa takými hlúposťami. Len teraz, keď som voči ľuďom otvorenejšia, prichádzajú za mnou so svojími sťažnostami a ja len kukám a kukám a nestačím sa čudovat:)

milli

No, a je tu to, coho som sa najviac obaval.. :(
To som zase ja so svojou vyhybavostou..
Tak mi treba. :(
Ale ako to teraz urovnat..?
Katty, nemas to cele na svedomi? Co mam ja teraz urobit? Zase som daco prehliadol a zavcasu nedal najavo svoje stanovisko..
Panika, katty, musim vas naozaj sklamat.. Ja tu naozaj nehladam zivotneho partnera a ani len v zadnom kutiku som to tak nemyslel.. Naozaj. S nikym. Takze mi to prosim vas prepacte, najma Panika, ked som to hned nedal jasne najavo - este sa mam comu ucit... :(

gomez

katty je chýrna krásavica. Určite sa nesprchuje sama. Vždy keď sa ide sprchovať, tak si vyberie niekoho z toho radu čo stojí pred jej dverami:)), na umytie bronzového chrbátiku:))

gomez

Zdravím banda! Moje primitívne neurónové spojenia nedokážu spracovať pointu. Môžte mi, jednoduchému človiečiku zo slovenského vidieka, prosím, niekto stručne vysvetliť, "what fuck is going on"? Ospravedlňujem sa za tvrdé slová, ale viete, antická dokonalosť...:)

SHAKTI

Netrap sa panika,ked pride ten spravny cas slova pojdu z teba same,i emocie. Vsetko to vynde von a ty budes opat slobodna a stastna.
katty19 sa co tak dlho sprchuje? :)
to vyzera na spolocnost v sprche.
Idem zas si sposobit au- Sportom k trvalej invalidite! :)