Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
veru pises nezmyselne mala.zbadala si to,ze niekedy je to zufalstvo ked si pises sama.spatna vazba ta z toho dostala von,inak by si bola stratena.zijes tu a tak ta to,co sa tu robi dokaze dostat na kolena alebo do siedmeho neba.sekni tym aj ty ako...lebo to sekne tebou.
mali by ste teraz vidiet, ako mi bije srdce...normalne to je skoro pocut volnym uchom :D
Ahojky slniecka ♥♥♥. Dufam, ze to nevyznelo, ze sa lucim :DD. TO TEDA NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Tak prajem krasny dnik, mna caka maraton ,,po lekaroch", tak aspon Vy si dnesok uzite .LUBIM VAS
PS : a aj ked nesedim pri PC, casto na Vas myslim. V tychto dnoch castejsie, ako by ste mysleli. Na vsetkych..UPLNE VSETKYCH. A lubim aj tych, ktori sem uz nechodia♥♥♥ϖ 9;♥♥♥♥& ;#9829;♥
Ďakujem za spätnú väzbu, dievčatá:) áno, dosť mi záleží udržať všetko, čo je dobré, som rada, že sa chápeme:) Pekný deň všetkým.
...zabudla som popriať pekný večer...
Katty...udržuješ oheň v kozube...to je dobre...možno keď bude viac času,dáme si spolu kávu:-)
ale nieeeeeeeee, takto som to nemyslela:) ale je fakt, že tu sedávam a často idem naplno a si poviem "fajn, teraz chvíľu pauza" a keďže si nejdem zapáliť, rýchlo pozriem na zdravie a veľmi ma poteší, ak tu niekto niečo napíše a môžem reagovať, je to môj úlet:) ešte raz, prajem pekný večer a ďakujem za záujem:)
ahojky vsetci. Katty-nie je to smutne. znamena to iba to, ze vieme zdvihnut zadok a zit. Neboj, vsetko bude OK. Viem, ze som slubila, ze nieco vymyslim, ale zistila som, ze je to nemozne. Asi to tak ma byt.pa pa a nebud smutna♥♥♥
tak, už je to tu zase smutné. Asi naozaj píšem nezmyselne. Hoci som presvedčená, že aj táto správa má svoj hlboký zmysel. Prajem vám, všetkým, krásny večer.
ii ííííííííí bavíííííí:)