Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

ahoj,Ethel-bola som aj u tej kocky s klucami.niektori rodicia su divni,uz aj ja som bola parkrat v zivote riesit taketo veci (nie u nas,samozrejme).Pre mna je dolezite, ze je dieta v poriadku.a kluce?ved aj ja som uz stratila.tak vymenim zamok a je to OK.Dnes je to hrozne celkovo

SHAKTI

No dnes som nemala pozerat ani ja. V tomto sme uplne rovnake-tiez obcas vsetko dos... a ked sa serie tak riadne a dnes to celkom uslo:)
blby pocit?necitis sa najlepsie? Tak vitaj a podajme si ruky. Panika nikdy sa nenechaj nikym a nicim odradit!

panika

ahoj moja-
iba nakukovat,lebo mam taky blby pocit.necitim sa najlepsie-ale to sa dalo cakat.ved ja vzdy vsetko do...iem

SHAKTI

Preco iba nakukovat?Napis nam nieco pekne:)
Este jednou vetou si dovolim...
Najhorsie bolo to,ked som to videla..som si predstavila seba, som musela tiez tak desivo vyzerat.

SHAKTI

To som si uz stihla vsimnut ze si extraspecial:)
Dnes mam vasne dusevne narocny a tazky den :( Nedopozerala som ani svoju oblubenu 112 stacil mi pohlad na utyrane 5 dievcatko! Sila...lekarka si za pol roka nevsimla ze dieta je tyrane!!! Muzi nas plodia ale aj nicia. Vlastnorucne by som kazdeho takehoto... hnus.

katty19

dobre, dobre, len neviem čo mi zostalo;
neviem, či sa k tomu až tak ľahúčko príde v mojom prípade, nezabúdaj, že som extrašpeciál:)