Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ahoj,Ethel-bola som aj u tej kocky s klucami.niektori rodicia su divni,uz aj ja som bola parkrat v zivote riesit taketo veci (nie u nas,samozrejme).Pre mna je dolezite, ze je dieta v poriadku.a kluce?ved aj ja som uz stratila.tak vymenim zamok a je to OK.Dnes je to hrozne celkovo
No dalsia.. :) Dnes je vazne divny den a tazky pre nas zeny.Cim to je?
No dnes som nemala pozerat ani ja. V tomto sme uplne rovnake-tiez obcas vsetko dos... a ked sa serie tak riadne a dnes to celkom uslo:)
blby pocit?necitis sa najlepsie? Tak vitaj a podajme si ruky. Panika nikdy sa nenechaj nikym a nicim odradit!
panika,niekedy mám pocit,že si Ja..dnes je divný deň...
inak aj ja mam rada 112,ale tie piatkove nepozeravam
ahoj moja-
iba nakukovat,lebo mam taky blby pocit.necitim sa najlepsie-ale to sa dalo cakat.ved ja vzdy vsetko do...iem
Preco iba nakukovat?Napis nam nieco pekne:)
Este jednou vetou si dovolim...
Najhorsie bolo to,ked som to videla..som si predstavila seba, som musela tiez tak desivo vyzerat.
ahojte,uz budem nakukovat.
To som si uz stihla vsimnut ze si extraspecial:)
Dnes mam vasne dusevne narocny a tazky den :( Nedopozerala som ani svoju oblubenu 112 stacil mi pohlad na utyrane 5 dievcatko! Sila...lekarka si za pol roka nevsimla ze dieta je tyrane!!! Muzi nas plodia ale aj nicia. Vlastnorucne by som kazdeho takehoto... hnus.
dobre, dobre, len neviem čo mi zostalo;
neviem, či sa k tomu až tak ľahúčko príde v mojom prípade, nezabúdaj, že som extrašpeciál:)