Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

marilyn

Katty, je velka skoda, ze nalada sa neda prenasat alebo v lepsom pripade aj rozdavat.
To by bolo zivota, vsetko naokolo stastne a s usmevom na tvari...:)

SHAKTI

Teraz ma neskutocne rozosmiala Ethelka 21:55 :) Dakujem. Co mate vsetci s tymi zubami? :)
O mna sa ty katty19 neboj- ja som nezmar :)
marilyn mozem sa opytat na tvoj vek? nepytaj sa preco-je to pre mna dolezite.Prosim ak mozes odpovedz mi.dakujem.
katty19 ty si taka smiesna ked si na nas "nazurena" asi ta budem castejsie stvat a provokovat :)

katty19

a ethelka, čo toto zase? ako vám to mám vysvetliť, že sa žije pre túto chvíľu a nie pre celý deň. aj keď nám ktosi ublíži, ideme ďalej! zasmejeme sa na každom indivíduu a žijeme si svoj život:)

ethel

panika-som sa pítala odborníka na tú tvoju virtuálnu pamäť,vraj máš malé ram-ky,dá sa to nastaviť v počítači,ale detaily ..ak chceš vedieť,spítam sa konkrétne na postup..hi

katty19

a SHAKTI, tak ty okamžite hybaj sem! to mám dokedy čítať, že tebe je príšerne, hm? deti sú najedené? muž uspokojený? tak sa sem nasáčkuj, vážená, a ideme diskutovať!

katty19

marilyn, ty čo neočakávaš? však nálada tu rastie! ty sa musíš pohybovať okolo mňa a ja ju na teba prehodím:)

marilyn

Panika, skus si defragmentovat disk, cely proces trva sice nejaky ten cas, no vysledok by sa mal dostavit.
Inak, mam podozrenie, ze vyuzitie virtualnej pamate zavisi aj od niecoho ineho, ale nechcem tu rozoberat veci, ktore nie su potvrdene mudrejsimi ludmi :)