Chcem si umyť ruky

marilyn

Katty, je velka skoda, ze nalada sa neda prenasat alebo v lepsom pripade aj rozdavat.
To by bolo zivota, vsetko naokolo stastne a s usmevom na tvari...:)

SHAKTI

Teraz ma neskutocne rozosmiala Ethelka 21:55 :) Dakujem. Co mate vsetci s tymi zubami? :)
O mna sa ty katty19 neboj- ja som nezmar :)
marilyn mozem sa opytat na tvoj vek? nepytaj sa preco-je to pre mna dolezite.Prosim ak mozes odpovedz mi.dakujem.
katty19 ty si taka smiesna ked si na nas "nazurena" asi ta budem castejsie stvat a provokovat :)

katty19

a ethelka, čo toto zase? ako vám to mám vysvetliť, že sa žije pre túto chvíľu a nie pre celý deň. aj keď nám ktosi ublíži, ideme ďalej! zasmejeme sa na každom indivíduu a žijeme si svoj život:)

ethel

panika-som sa pítala odborníka na tú tvoju virtuálnu pamäť,vraj máš malé ram-ky,dá sa to nastaviť v počítači,ale detaily ..ak chceš vedieť,spítam sa konkrétne na postup..hi

katty19

a SHAKTI, tak ty okamžite hybaj sem! to mám dokedy čítať, že tebe je príšerne, hm? deti sú najedené? muž uspokojený? tak sa sem nasáčkuj, vážená, a ideme diskutovať!

katty19

marilyn, ty čo neočakávaš? však nálada tu rastie! ty sa musíš pohybovať okolo mňa a ja ju na teba prehodím:)