Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
kolkokrat za den sa da otvorit mailova schranka-tak,aby clovek este mohol verit,ze tam nieco najde?
Ked si unaveny,tak bezkaj do postele.a samozrejme,ze DOBRU NOC a sladke snicky.
a mas rozhlad
marilyn nejde o to kolko si toho napisal ale co si napisal a hlavne ako si to napisal.Stacilo mi precitat si aj tento tvoj prispevok a moje srdce sa usmieva. Si proste uzasny tak ako vsetci tito ludia tu- anjeli s cistym a dobrym srdcom-viac vediet nepotrebujem! Mam vas vsetkych uprimne rada.
Vyzera to tak, ze aj ja sa od Vas musim pomaly vzdialit.
Unava nepusti, a ani zrak sa nechce velmi vzopriet :)
Marilyn-vzhladom na svoj vek si dobry spolubesednik.Nie si nejaky obmedzeny pubertiak a da sa s tebou normalne komunikovat.Preto nikto neuhadol,kolko mas rokov.Si vyzretejsi a mudrejsi,ako Tvoji rovesnici
Dobru noc Katty
pekne snicky.Ja este chvilu pockam,ale asi je to zbytocne.....
Ludia, podla coho vnimate moju vynimocnost v smere "uzasnosti"?
Vobec to neviem pochopit vzhladom na pocet prispevkov, ktorymi som do tejto temy, a vseobecne do fora prispel.
Rad by som to vedel hlavne preto, aby som odhalil sam aj svoje pozitivne dusevne stranky, ktore som dodnes nejako neobjavil, neide o nedoveru, alebo o ironiu, len zvedavost :)
Idem aj ja..som sa tu s vami rozsupla ale stalo mi to za ten uzasny pocit.Bru :)
skoda ze neuvidim ako vyzera marilyn:(
dievčatká, idem si radšej ľahnúť, zajtra mám povinnosti, prajem vám pekný večer, ak ešte nejdete spať a potom dobrú nocku a sladké sníčky:)