Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-DDD no veď by som pochopila,keby chceli aby som zacúvala medzi autá,ale cik-cak si to cúvať:-)))))to budem používať bežne na cestách:-DDD
veď aj ten náš je prísny:-( nemá rád ani tričko s výstrihom:-))))
hej, kuželky, ako keby sme normálne v živote okolo kuželiek jazdili, keď nejazdíme vôbec:D
a ešte som jednému chlapíkovi z polície povedala, že som sa bola povoziť na letisku, tak ani on mi to nechcel dať, my tu máme inak prísnych týchto policajtov, nie aby nám dvere otvárala, pch
ja som sa v piatok učila cúvať pomedzi kuželky takého hadíka musíme robiť...už fakt nevedia čo si na nás majú vymyslieť
ja som to urobila na druhý, lebo som nezvládla bočné parkovanie, lebo som sa nechala namotať policajtom, ktorý mi ukazoval, že ešte taký kus mám niečo urobiť, tak som to zobrala, že taký kus môžem cúvnuť, a on, že taký kus prečnieva auto, takže tak
:-DDD tak aj počítač mu to zasiahlo?:-DDD preto vravím,kto kícha si má zakrývať pusu:-)))))
preto ako moja polovička,lebo sa tak pohybuje,a vraj sa aj podobá,ale to si ja nemyslím:-)))
tak snáď to zvládneš na prvý? krát
ako, celá tvoja polovička? som neporozumela
zrejme chrípka, a že mu to zasiahlo aj počítač:) ktovie, čo ten beťár zase na nás chystá:)))