Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
pozrela by som si nejaky muzikal. Hriesny tanec alebo Horucku sobotnajsej noci alebo Rebelove alebo Starci na chmelu(myslim ze sa to tak volalo:o))
zvonek zvoni...
aj ja som dost casu stravila na poste posielanim listov.neskor to preslo az do medzinarodnej korespondencie.nedavno mi z knihy (pri stahovani) vypadla tiez taka stara pohladnica a aj list.Cloveka tak potesi,ked si moze pripomenut casy,ked bol stastny
tak si este rychlo zaspievajme.
Paaaataa prave ted odbila, paaataaa prave ted odbila.....
ja som mala tabor tiez rada, a nasla som tam prvu skolsku lasku. Bola somm asi druhacka alebo tretiacka a on sa volal Adrian a bol z Noveho mesta nad Vahom a bol krasny blondiak:o)
Chvilku sme si aj dopisovali:o)
blizi sa osem-niekto tu ma rande (teda bude mat)
nie lusi,ale luDi
ja som chodila este v casoch hlbokeho komunizmu,nieco platilo ROH (zamestnavatel) a stalo to par stoviek (ale uznavam,ze vtedy to bol peniaz v pomere na prijem rodiny).Chodila som kazde leto-aspon si rodina odomna oddychla.ale mala som to rada-vzdy som mala rada lusi,takze to nebolo ako trest
teda v prvom aj v druhom:o)
uz mam bordel aj v hlave
:o)))))))
Ja som bola v tabore v Sklenych Tepliciach a vlastne aj v druhom. Potom sa nasi rozviedli a na tabor neboli prasule:O(