Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

Dee

tusim ma tu niekto v mojej nepritomnosti spominal:o)
Bola som sa poobede vonku zohriat, lebo mi uz bola poriadna kosa doma a slniecko ma poriadne zohrialo. Ale mali by ste ma vidiet teraz, sedim za PC a okolo seba mam omotany paplon a hrube ponozky na nohach. Uz len ciapka mi chyba:o)
Prida sa niekto? Ja sa posuniem

panika

cim to je,zle vsade chodim pozde (mily drozde?)?boli ma hlava-dnes bolo tych ludi na mna vela.Tak takto to zas nemusi byt.Clovek nama chvilku pre seba:-)
ale co-idem sa zahlbit do mudrosti,ktore som dnes vdaka niekoho postrceniu objavila - keby som to nenasla,neviem ci by som bola taka uslachtila s tou 5000.ale o desinu sa pobijem....

katty19

to máš pravdu, ale tvoja psychika ešte nemože byť na takej úrovni, aby zvládla zodpovednosť za vzťah, ktorý funguje plne vo všetkom, jednoducho sa stále ešte vyvýjaš; v jednom máš ale pravdu, je to diskutabilné, teda, skoro ako všetko

katty19

ja tiež odchádzam, idem dať dobrú noc kámoškyným deťom a potom si v kľude pozrieme nejaký film; želám pekný večer všetkým a moc sa nestarajte o tie svoje telá, ako jeden, ako druhý, aby ste ich nezodrhli:)

marilyn

Katty, citove dozrievanie je individualne a casto ani nezavisi od veku. Nepripisoval by som tomu taku spatu suvislost :)