Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
donesiem Ti ciapku? Ja to mam na skok
tusim ma tu niekto v mojej nepritomnosti spominal:o)
Bola som sa poobede vonku zohriat, lebo mi uz bola poriadna kosa doma a slniecko ma poriadne zohrialo. Ale mali by ste ma vidiet teraz, sedim za PC a okolo seba mam omotany paplon a hrube ponozky na nohach. Uz len ciapka mi chyba:o)
Prida sa niekto? Ja sa posuniem
a Andrej povedal,ze nie som zalobaba
(jejda-to co som tam taka sediva urobila toooolko preklepov?)
cim to je,zle vsade chodim pozde (mily drozde?)?boli ma hlava-dnes bolo tych ludi na mna vela.Tak takto to zas nemusi byt.Clovek nama chvilku pre seba:-)
ale co-idem sa zahlbit do mudrosti,ktore som dnes vdaka niekoho postrceniu objavila - keby som to nenasla,neviem ci by som bola taka uslachtila s tou 5000.ale o desinu sa pobijem....
este sem mrknem-toto je dnes horror ä u nas)-uz vyprevadzam salsiu nacstevu :-)
ok katty19 beriem na vedomie tvoje 19:49.Nemaj obavy,odchadzam.majte sa pekne a bolo mi ctou.
to máš pravdu, ale tvoja psychika ešte nemože byť na takej úrovni, aby zvládla zodpovednosť za vzťah, ktorý funguje plne vo všetkom, jednoducho sa stále ešte vyvýjaš; v jednom máš ale pravdu, je to diskutabilné, teda, skoro ako všetko
ja tiež odchádzam, idem dať dobrú noc kámoškyným deťom a potom si v kľude pozrieme nejaký film; želám pekný večer všetkým a moc sa nestarajte o tie svoje telá, ako jeden, ako druhý, aby ste ich nezodrhli:)
Katty, citove dozrievanie je individualne a casto ani nezavisi od veku. Nepripisoval by som tomu taku spatu suvislost :)