Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

1.56 je o cakani na na odpoved
1.55-comu nerozumies ?Jedna vec je mozne sklamanie z toho, ze clovek je iny ako v predstavach a potom, ze pozna aj rozne tajomstva. No tak ja teda Tvoje tajomstva nepoznam- Ty by si to mohol risknut

panika

a skusam sa tesit. Ked som prisla sem, nebolo mi moc do smiechu. Stale ma prepadali moje stavy smutku a beznadeje. Ved aj teraz ma to chyta, ze sa z nicoho nic rozplacem a zrazu uz vobec nic nevladzem. Ale teraz je to take kratkodobejsie, vdaka ludom odtialto. Chodim sa sem smiat. Hrozne mi to chybalo

milli

Zapisovat si to nemusis (aby ta nezavreli za prechovavanie materialov namierenych proti statnym zaujmom) :)

1:56 nerozumiem..

1:55 vobec nerozumiem???

panika

vies, ze niekedy si to naozaj hovorim ? Co uz, bolo to a nic na tom nezmenim...Skusim ist dalej. Ale ono ma to vzdy skor alebo neskor dohoni a udrie este vacsou silou. Zhodi ma to na zem, tam lezim par dni a vsetko ide od zaciatku

milli

Vies co mi niekedy nejde "do hlavy": ze pri tom vsetkom stradani, ktore si mala a mozno aj mas, mi niekedy pripadas ako bezsrtarostna, akoby si si vedela povedat: no tak co uz budem nad zivotom nariekat, a starosti si jednoducho vedela zahodit za chrbat a vedela sa pritom aj tesit. Ja to totiz takto nikdy neviem. Ked som smutny, tak o tom musi vediet "cely svet"..